27 / 04 / 2024

Beko'dan seçili ürünlerde enflasyonla mücadelede dev kampanya!

Beko'dan seçili ürünlerde enflasyonla mücadelede dev kampanya!

Beko, ekim ayına özel enflasyon ile mücadele kampanyası başlattı. Çeşitli Beko ürünlerinde indirim fırsatı sunan markada 983630 EI No Frost Buzdolabı cazip kampanya fırsatı ile müşterilerine sunuluyor. İşte ürünün kampanya detayları...



Öncü beyaz eşya markası Beko, yine ekim ayına özel cazip bir kampanya fırsatı yapıyor. Enflasyonla mücadele kapsamında seçili beyaz eşya ürünlerinde indirim yapan Beko'da kampanya 16-31 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanya mobil Oliz uygulamasına özel ve kullanıcılar bu kampanyadan 1 kez yararlanabilecekler.

Beko 983630 EI No Frost Buzdolabı'nın özellikleri, ürünün toplam hacim (630) Litre, Ürün rengi Leke Tutmayan İnoks. EverFresh+ teknolojisi bulunan buzdolabında hassas bir nem kontrol mevcut. Bu durumda ideal şartlarda saklanan yiyeceklerin bozulma ve bayatlaması engellenmiş oluyor.

KOKU ÖNLEME SİSTEMİ

Beko 983630 EI No Frost Buzdolabı'nda, FreshGuard® Koku Önleme Sistemi böulunuyor, Ozon (O3) gibi zararlı gaz üretmediğinden, koku önleme sistemi sayesinde sık ve kısa zamanda çalışabilir ve bu da sistemi daha verimli hale getirir. Üründe, kahvaltılık çekmecesi de mevcut. Hem kısa sürede tüketilecek et ve balıklar hem de kahvaltılık malzemelerin soğuk olarak saklanması için ideal bir alan oluşturulmuş.

Beko dan seçili ürünlerde enflasyonla mücadelede dev kampanya!

Öte yandan, HomeWhiz Teknolojisi ile evdeki akıllı beyaz eşyalarınızı Wi-Fi aracılığı ile internete bağlandığınız her yerden kontrol edebilirsiniz. Akıllı cep telefonu veya tabletlerinizden Kablosuz Ağ Bağlantısı olan beyaz eşyalarınızı Homewhiz uygulamanız üzerinden çalıştırmanız ve güncel durumları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Beko 983630 EI No Frost Buzdolabı, NeoFrost ikili NoFrost soğutma teknolojis ile iki ayrı soğutma sistemi sayesinde buzdolabınızdaki nemi optimum seviyede tutar. Bu da daha uzun süre tazelik ve maksimum hava kalitesi sağlar.

Ürünün, EverFresh+ teknolojisi sayesinde de hassas bir nem kontrolü sağlarken, ideal şartlarda saklanan yiyeceklerin bozulma ve bayatlamasını erteler. Hızlı Dondurma sistemi ile dondurucuya saklamak istediğimiz gıdaları hızlı bir şekilde dondurarak besin değerlerinin düşmesini engeller.

ÜRÜNÜN FİYATI

983630 EI No Frost Buzdolabı Fiyatı.

46.209 Türk Lirası.

Oliz'e Özel Fiyatı 39.209 Türk Lirası.

AYRINTILAR İÇİN:https://www.beko.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 24 Ekim 2023 tarihinde saat 21.32'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 28.10 Türk Lirası, Euro 29.79 Türk Lirası, altının gramı ise 1.784 Türk Lirası değerindedir.

Beko Kombilerde 3.000 TL 'ye varan indirim fırsatı!

Seçili Beko derin dondurucularda 2.500 TL'ye varan indirim fırsatı!

Beko'dan seçili 10 Kg Çamaşır Makinelerinde Oliz'e özel indirim kampanyası!


Geri Dön