29 / 04 / 2024

Beko'dan yılbaşına özel Grundig Google TV'lerde indirim kampanyası...

Beko'dan yılbaşına özel Grundig Google TV'lerde indirim kampanyası...

Beko'dan seçili ürünlerde efsane bir kampanya fırsatı. Beko, Yılbaşına Özel Grundig Google TV'ler 11.999 TL'den başlayan indirim fıratları sunuyor. Beko, aralık ayına özel bir kampanya sunmaktadır. Kampanya 21-31 Aralık 2023 tarihleri içerisinde geçerli olacaktır. İşte ayrıntılar...



Önde gelen beyaz eşya markalarından birisi olan Beko'dan yine cazip bir kampanya fırsatı daha. Beko, seçili ürünlerinde 21-31 Aralık 2023 arasında indirim kampanyası uygulayacak. Kampanya kapsamında yapılan açıklamada ürünler stoklarla sınırlıdır. Ayrıca, Oliz kullanıcıları her kampanyadan 1 kez yararlanabilir.

RIO 43 GHU 8900 S Google TV ürününün detayları ve özellikleri ise şöyle belirtildi.

Google Tv Özelliği mevcut

Üründe, farklı profil seçenekleri ile kişiselleştirilmiş arayüz imkanı, zengin içerik dünyası, Türkçe sesli komut özelliği ve ekran yansıtma seçenekleri ile üst seviyede ve keyifli TV deneyim sunulmaktadır.

Ekran Çözünürlüğü (UHD 4K)

RIO 43 GHU 8900 S Google TV'de FHD TV’den 4 kat daha fazla piksele sahip olan 4K UHD TV ile her sahnedeki en küçük ayrıntıları bile görebilirsiniz.

HDR 10+ özelliği

Beko TV’lerdeki HDR 10+ teknolojisi ile görüntüdeki ışık seviyesi analiz edilir; en parlak ve en karanlık kısımlarını olduğundan daha koyu ya da olduğundan daha parlak görmemizi sağlar. HDR10+ teknolojisi, standart HDR10’a göre sahnelerde daha gelişmiş iyileştirmeler sunmaktadır.

Parlak Pikselsiz Ekran Garantisi

Televizyon panellerinde görülebilen parlak beyaz pikseller keyfinizi bozmasın! Beko TV'ler kusursuz seyir keyfini garanti ediyor. Parlak piksel hatası ile karşılaşılması durumunda televizyonunuzu anında yenisi ile değiştirilibelikmektedir.

Dolby Vision özelliği bulunuyor

Üründe, Dinamik bir HDR formatı olan Dolby Vision, bu formatı destekleyen içeriklerdeki her bir sahneyi daha kaliteli bir görüntü deneyimi için optimize etmektedir. En parlak ve en karanlık noktalar arasındaki derinliği ortaya çıkararak daha fazla detay görmenizi sağlamaktadır.

Beko dan yılbaşına özel Grundig Google TV lerde indirim kampanyası...

Chromecast Built-in teknolojisi

Chromecast Built-in ile Kolay Ekran Yansıtma! Mobil cihazlardaki veya dizüstü bilgisayarlardaki favori içeriklerinizi kolayca büyük ekran Beko TV'nize yansıtın.

Akıllı TV ve Akıllı Kumanda Deneyimi

Eğlenceli Beko Akıllı TV dünyasına adım atın! Beko Smart TV ile zengin içeriklerle dolu birbirinden keyifli ve popüler uygulamalara, istediğiniz zaman, kolayca erişebilirsiniz.Telefonunuza indireceğiniz uygulama ile tv'nizi rahatlıkla kontrol edebilirsiniz. Favori kanal listenizi oluşturun, touchpad ve telefon klavyesiyle internette kolayca gezinti yapabilirsiniz.

Micro Dimming Teknolojisi bulunmakta

Beko TV'de yer alan Micro Dimming teknolojisi ile her sahnedeki her bir pikseli ayrı ayrı analiz yaparak en doğru siyah değerini kaydediyor. Buna göre  en karanlık görüntülerde bile daha parlak ve daha canlı zengin bir görüntü kalitesi meydana geliyor.

ÜRÜNÜN FİYATI

RIO 43 GHU 8900 S Google TV Fiyatı 13.999 Türk Lirası.

Oliz'e Fiyatı Özel 11.999 Türk Lirası.

AYRINTILAR İÇİN: https://www.beko.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 26 Aralık 2023 tarihinde saat 16.59'da yazılmıştır. An itibarı ile dolar kuru 29.34 Türk Lirası, Euro 32.34 Türk Lirası, altının gramı ise 1.944 Türk Lirası değerindedir.

Beko 6-15 Kasım'da efsane fırsatlar sunuyor!

Beko'dan, FRA 5244 FitFry Az Yağlı Fritöz'lerde 1.999 TL indirim fırsatı!

Beko'dan kasım ayına özel indirim kampanyası başladı

Beko'dan küçük ev aletlerinde kasım ayına özel kaçırılmayacak indirim fırsatları!


Geri Dön