29 / 04 / 2024

Beko 6-15 Kasım'da efsane fırsatlar sunuyor!

Beko 6-15 Kasım'da efsane fırsatlar sunuyor!

Beko'dan seçili ürünlerde efsane bir kampanya fırsatı. Beko, kasım ayına özel bir kampanyadır. Kampanya 6-15 Kasım 2023 tarihleri içerisinde geçerli olacaktır. İşte kampanyaları seçili ürünün detayları...



Türkiye'nin seçili beyaz eşya markalarından birisi olan Beko'dan yine cazip bir kampanya fırsatı daha. Beko, seçili ürünlerinde 6-15 Kasım 2023 arasında indirim kampanyası uygulayacak. Buna göre, kampanyadan bir kez faydalanabilinecek. Ürünler stoklarla sınırlı olup, kampanyaOliz uygulamasına özeldir.

Beko, Crystal 9 B50 D 986 S /50" 4K UHD Smart Google TV'nin özellikler ve ürünün tüm detayları şöyle; Chromecast Built-in ile eğlenceyi büyük ekrana taşıma olanağı vardır. Üründe, Dolby-Vision Dinamik bir HDR formatı olan Dolby Vision, En parlak ve en karanlık noktalar arasındaki derinliği ortaya çıkararak daha fazla detay görmenizi sağlamaktadır. Çözünürlüğü, 4K UHD TV'ler yüksek çözünürlüklü, kusursuz, gerçek bir görüntü deneyimi sunmaktadır.

Ekran Boyutu 50'/126 cm ve HDR10+ teknolojisi, standart HDR10’a göre sahnelerde daha gelişmiş iyileştirmeleri karşımıza çıkarmaktadır. Google Tv ile farklı profil seçenekleri ile kişiselleştirilmiş arayüz imkanı, zengin içerik dünyası, Türkçe sesli komut özelliği ve ekran yansıtma seçenekleri bulunmaktadır. Ekran Çözünürlüğü (UHD 4K) FHD TV’den 4 kat daha fazla piksele sahip olan 4K UHD TV ile her sahnedeki en küçük ayrıntıları bile görebilirsiniz.

Beko, Crystal 9 B50 D 986 S /50" 4K UHD Smart Google TV'de WCG (Renk Geliştirme Teknolojisi) Renkler artık daha renkli ve gerçek! Beko TV'nizdeki WCG teknolojisinin sunduğu geniş renk dünyası ile en gerçekçi görüntü kalitesini ve en canlı renkleri yakalayabilirsiniz.

Beko TV’lerdeki HDR 10+ teknolojisi ile görüntüdeki ışık seviyesi analiz edilir; en parlak ve en karanlık kısımlarını olduğundan daha koyu ya da olduğundan daha parlak görmemizi sağlar. HDR10+ teknolojisi, standart HDR10’a göre sahnelerde daha gelişmiş iyileştirmeler sunmaktadır.

Beko 6-15 Kasım da efsane fırsatlar sunuyor!

AKILLI TV DENEYİMİ

Eğlenceli Beko Akıllı TV dünyasına adım atın! Beko Smart TV ile zengin içeriklerle dolu birbirinden keyifli ve popüler uygulamalara, istediğiniz zaman, kolayca erişim sağlayabilirsiniz.

AKILLI KUMANDA

Beko, Crystal 9 B50 D 986 S /50" 4K UHD Smart Google TV'de Telefonunuza indireceğiniz uygulama ile tv'nizi rahatlıkla kontrol edebilirsiniz. Favori kanal listenizi oluşturun, touchpad ve telefon klavyesiyle interneti kullanabilirsiniz.

ÜRÜNÜN FİYATI

Crystal 9 B50 D 986 S /50" 4K UHD Smart Google TV Fiyatı.

19.799 Türk Lirası.

Oliz'e Özel Fiyatı 17.799 Türk Lirası.

AYRINTILAR İÇİN: https://www.beko.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 14 Kasım 2023 tarihinde saat 17.55'de yazılmıştır. An itibarı ile dolar kuru 28.62 Türk Lirası, Euro 31.01 Türk Lirası, altının gramı ise 1.812 Türk Lirası değerindedir.

Beko'dan, FRA 5244 FitFry Az Yağlı Fritöz'lerde 1.999 TL indirim fırsatı!

Beko'dan kasım ayına özel indirim kampanyası başladı

Beko'dan küçük ev aletlerinde kasım ayına özel kaçırılmayacak indirim fırsatları!


Geri Dön