03 / 05 / 2024

Wyndham Hotels & Resorts, Türkiye’de 110 otele kadar ulaştı...

Wyndham Hotels & Resorts, Türkiye’de 110 otele kadar ulaştı...

Wyndham, 2023 senesinde Avrupa, Ortadoğu, Avrasya ve Afrika’da (EMEA) 9 markasını yeni ülkelere taşırken, 87 yeni otel açtığını da duyurdu. Buna göre, toplamda 9 bin 500 odayı portföyüne ekleyen Wyndham Hotels & Resorts, yeni franchise anlaşmaları ile Türkiye’de 110 otele kadar ulaşmış oldu.



Dünya genelindeki yaklaşık 9 bin 200 oteli ve 25 markası ile dünyanın franchise veren Wyndham Hotels & Resorts; Avrupa, Ortadoğu, Avrasya ve Afrika (EMEA) bölgesi için 2023 tam sene sonuçlarını kaydetti.

Wyndham bu dönemde EMEA genelinde 9 markasını yeni ülkelerle buluşturan marka, 107 franchise anlaşmasına imza attığını açıkladı. Böylece, 87 yeni otel açan ve toplamda 9 bin 500 yeni odayı portföyüne katan Wyndham Hotels & Resorts, Türkiye’de 110 otel sayısına ulaşmış oldu.

ekonomim.com'da yer alan habere göre; Firmanın portföyüne yeni katılanlar ile beraber Wyndham’ın EMEA’daki otel sayısı 639’a, oda sayısı 88 binin üzerine, marka sayısı ise 15’e yükseldi. Wyndham’ın EMEA’daki 639 otelinden 12’si şirketin kendisi tarafından işletiliyor. Wyndham’ın EMEA’daki proje stokunda ise 150’den fazla otel projesi yer alıyor.

Wyndham Hotels & Resorts, Türkiye’de 110 otele kadar ulaştı...

2023 YILINDA REKOR SEVİYEDE BÜYÜME YAŞANDI

Öte yandan, konu ile ilgili yapılan açıklama kapsamında Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis, “2023'te kaydettiğimiz rekor büyüme ve bölge genelindeki otel ve franchise sahiplerimizin Wyndham Hotels & Resorts’a verdiği güvenden gurur duymaktayız.  Otel sahipleri, dünyanın franchise veren en büyük otel şirketi ile ortak olmanın ve Wyndham ailemize katılmanın değerini her geçen gün daha net bir şekilde görüyor. Buna göre,ödüllü sadakat programımız Wyndham Rewards’dan, sınıfının en iyi teknoloji ile birlikte pazarlama ve satış araçları ve  güçlü bir dağıtım platformuna kadar Wyndham Avantajı’nın sağladığı gücü fark ediyorlar.” ifadelerini kullandı.

Wyndham Hotels - Resorts Türkiye'de 7 otel açacak!

Wyndham Hotels - Resorts yatırımlarında hız kesmiyor!

Wyndham Hotels-Resorts 20'nin üzerinde otel açacak!

Wyndham Hotels-Resorts Türkiye'de 12 yeni otel açacak!


Geri Dön