09 / 05 / 2024

Crystal Hotels öğrencileri

Crystal Hotels öğrencileri

Crystal Hotels Grubu, 2015-2020 yılları büyüme stratejisinde yer alan nitelikli iş gücü yetiştirme konusunda Anadolu Üniversiteli ile işbirliği protokolü imzaladı. Proje Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerine ağırlık veriyor.

Side Crystal Hotels takdirname aldı!

Dünyanın en önemli tur operatörlerinden TUI'nin misafirleri, Crystal Hotels'in Side bölgesindeki turistik tesisi Crystal Palace Luxury Resort&Spa'dan yüksek oranda memnuniyet duyduklarını verdikleri rakamlarla ifade etti.

Crystal Tat Beach Oteli Green Key ödülü aldı!

DÜNYANIN en prestijli çevre ödüllerinden biri olan Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın Green Key (Yeşil Anahtar) ödülü Crystal Hotels zinciri otellerinden Crystal Tat Beach otele verildi.

Otel çalışanları yaz sezonuna hazırlandı!

TURİZM sezonu yaklaşırken yoğun iş temposuna hazırlık amaçlı eğitim çalışmalarına hız veren Crystal Hotels Grubu, yönetici kadrolarında çalışanlar için Crystal Pariso Otel'de motivasyon toplantıları düzenledi.

Tez Tour'un iki oteli Crystal Hotels'in oldu!

Uzun zamandır finansal kriz içerisinde olduğu söylentileri dolaşan Rus tur operatörü Tez Tour, Antalya'daki iki otelini Kilit Grubu'nun sahibi olduğu Crystal Hotels'e sattı. Böylece Crystal Hotels'in otel sayısı 14'ten 16'ya yükseldi.

Crystal Towers Ankara satış ofisi!

Ankara Crystal Towers projesi 4 blok halinde bulunuyor. Projedeki daireler 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Crystal Towers Ankara satış ofisi adresi haberimizde yer alıyor.

Ankara Crystal Towers projesinde daireler 550 bin TL'den başlıyor!

Ankara Crystal Towers projesi 30 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. Projedeki daireler 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Ankara Crystal Towers projesinde daireler 550 bin TL'den başlıyor.

NG Hotels en iyi yönetilen SPA Oteli ödülünü aldı!

NG Hotels, hem NG Sapanca Wellness & Convention hem de NG Afyon YVellnes & Convention ile dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor tarafından Mükemmellik Sertifikasına layık görüldü.

Ankara Crystal Towers nerede?

Ankara Crystal Towers Evleri daire fiyatları 550 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Kurtoğlu Grup imzası taşıyan Ankara Crystal Towers nerede sorusunun cevabı haberimizin içerisinde bulunuyor.

Ankara Crystal Towers fiyatları!

16 kat halinde yükselen Crystal Towers projesi 4 + 1 daire tiplerinden oluşuyor. Kurtoğlu Grup imzası taşıyan Ankara Crystal Towers fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Crystal Towers Ankara teslim tarihi!

Crystal Towers Ankara projesinde daire fiyatları 550 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 4 blok halinde yükselen Crystal Towers Ankara teslim tarihi ne zaman sorusunun cevabı haberimizde bulunuyor.

Crystal Towers Ankara' da yaşam başladı! Daireler 550 bin TL' den başlıyor!

Kurtoğlu Grup tarafından hayata geçirilen Crystal Towers Ankara projesinde toplam 256 adet daire yer alıyor. Proje 30 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. Crystal Towers Ankara' da yaşam başladı. Daireler 550 bin TL' den başlıyor.

NG Hotels 2014’te ödüle doymadı!

NG Hotels, hem NG Sapanca Wellness & Convention hem de NG Afyon Wellnes & Convention ile dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor tarafından Mükemmellik Sertifikası’na layık görüldü.

IC Hotels yeni yılda hizmet kalitesini artırıyor!

IC Hotels Residence, IC Hotels Green Palace, IC Hotels Santai ve IC Hotels Airport'u bulunduran zincir, yeni yılda yapılacak iyileştirme yenilikleriyle hizmetini ve kalitesini artırmayı hedefliyor.

Crystal Hotels öğrencileri Haberi

Crystal Hotels öğrencileri

Proje Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi, Meslek Yüksek Okulu, Yabancı Diller Yüksek Okulu Azerbaycan, Makedonya, Kosova Kuzey Avrupa'daki tüm öğrencilerini kapsıyor. Anadolu Üniversitesi, Crystal Hotels Grubu çalışanlarına ve yöneticilerine e-öğrenim, iş yerinde eğitimler, mesleki sertifikasyon, yaşam boyu eğitim, uzaktan öğrenim gibi konularda destek verecek.


İstihdam olanağı!

Crystal Hotels Grubu, Anadolu Üniversitesi projelennde sponsorluk yapacak. Başarılı öğrencilere burs verilecek.Crystal Hotels CEO'su Umman Çetinbaş yaptığı açıklamada sektörde eğitimli işgücünün önemini vurguladı. ''Öğrencilerin hem akademik, hem de sektörel bilgi ve becerilerle donatılmış uzman bireyler olarak mezun olmalarını sağlamak istiyoruz. Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerine, işbirliği kapsamında yer alan ilgili programlarda aldıkları eğitim ve öğrenim ile edindikleri bilgileri kullandıkları becerileri gerçek bir iş ortamında deneyımlemelerine olanak sağlayacağız. Crystal Hotels Grnbu olarak Turizm Fakültesi bölümleri öğrencilerinin sektörel...