03 / 05 / 2024

NG Hotels en iyi yönetilen SPA Oteli ödülünü aldı!

NG Hotels en iyi yönetilen SPA Oteli ödülünü aldı!

NG Hotels, hem NG Sapanca Wellness & Convention hem de NG Afyon YVellnes & Convention ile dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor tarafından Mükemmellik Sertifikasına layık görüldü.



NG Hotels, hem NG Sapanca Wellness & Convention hem de NG Afyon YVellnes & Convention ile dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor tarafından Mükemmellik Sertifikasına layık görüldü.

 Türk turizmine yepyeni bir hizmet anlayışı kazandıran NG Hotels, 2014 yılında farklı mecralarda aldığı ödüllerle kusursuz hizmet kalitesini bir kez daha tescilledi. NG Hotels, hem NG Sapanca VVellness & Convention hem de NG Afyon VVellnes & Convention ile dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor tarafından Mükemmellik Sertifikası'na layık görüldü. 


Termalle lüksü birleştirerek Türkiye'de termal turizmin gelişmesine öncülük eden NG Afyon VVellness & Convention, son olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın verdiği Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi Yeşil Yıldız'ı alarak sahip olduğu kalite belgesi sayısını 6'ya yükseltti. NG Afyon ayrıca, turizm profesyonellerini buluşturan SKAL İstanbul Kulübü'nün her yıl düzenlediği SKALITE Turizmde Kalite Ödülleri'nde "Yılın Spa Oteli Ödülü"ne layık görüldü.  Yemyeşil bir doğanın ortasında konumlanan NG Sapanca VVellness & Convention da, sürdürülebilir turizme yaptığı katkılardan dolayı Yeşil Yıldız kalite belgesini alarak kalite belgesi sayısını 8'e yükseltti. Türkiye'nin 8 kalite belgesine sahip tek oteli olarak büyük bir başarıya imza atan NG Sapanca, Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği'nin resmi yayını olan GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından düzenlenen Quality Management Avvards'da (QM Ödülleri) "Türkiye'nin En İyi Yönetilen Spa Oteli" ödülünü aldı.  NG Hotels'in hizmet kalitesinin farklı ödüllerle tescillenmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten NG Hotels İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, "Aldığımız ödüllerin verdiği motivasyonla müşteri memnuniyetini temel alarak hizmet kalitesini arttırmaya ve yeni projelerimizle NG Hotels'in farkını ortaya koymaya devam edeceğiz" dedi.Türk turizmine yepyeni bir hizmet yaklaşımı kazandırmak amacıyla çalışmalarını sürdüren NG Hotels Grubu, 2008 yılında Sapanca'da açtığı NG Sapanca VVellness & Convention ile büyük başarı kazandı. NG Hotels, burada sunduğu üstün hizmet kalitesine, donanımlı personele ve fiziki koşullara yaptığı yatırımlarla 8 kalite belgesini birden almaya hak kazandı ve Türkiye'de 8 farklı kalite belgesine sahip 5 yıldızlı tek otel konumuna ulaştı. NG Sapanca VVellness & Convention otelinin 2013 yılında TripAdvisor kullanıcılarının oylamasıyla "Mükemmellik Sertifikası"na layık görülmesi, hemen ardından "Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımları 2013" araştırmasının sonuçlarına göre Doğa Turizmi İşletmeleri ve Sağlık Turizmi İşletmeleri adlı iki farklı kategoride birincilik, Kongre Otelleri Kategorisi'nde ise ikincilik ödülünü kazanması ile NG Hotels, hizmet kalitesini kanıtlamış oldu.  Türkiye'nin yükselen otel zinciri markası NG Hotels, yakaladığı başarıların da vermiş olduğu destek ve ulusal bir zincir haline gelme hedefiyle yatırımlarına devam ediyor. Zincirin son halkası olan NG Afyon VVellness & Convention 2012 yılı Haziran ayında hizmete girdi. Kısa zamanda başarıya ulaşan NG Afyon, 6 kalite belgesine birden sahip oldu. NG Hotels, ileriki dönemlerde ise farklı illerde yeni otel projelerine başlamayı planlıyor. 



Hürses 


Geri Dön