05 / 05 / 2024

Antalya Rixos en iyi yönetilen otel 2014 ödülünü aldı!

Antalya Rixos en iyi yönetilen otel 2014 ödülünü aldı!

Antalya'da hizmet veren oteller ödüle doymuyor! GM Turizm ve Yönetim Dergisi'nin Ouality Management ödülleri sahiplerini buldu. En iyi yönetilen otel Rixos seçildi. Otel, 2013'te de aynı ödüle layık görülmüştü.



PROFESYONEL Otel Yöneticileri Derneği'nin (POYD) resmi yayını GM Turizm ve Yönetim Dergisi'nin Quality Management ödülleri, oylama ile sahiplerini buldu. Turizmin en iyi yönetenlerinin ödüllendirildiği gecede 'Antalya'nın en iyi yönetilen şehir oteli' ödülünü Rixos Downtown Antalya 2014'te yeniden almaya hak kazandı. Servis ve ürün kalitesindeki başarısı ile şehir otelciliğindeki iddiasını sürdüren otel 2013'te de aynı ödüle layık görülmüştü.


GM Dergisi, yaklaşık 30.000 okuyucusuna mail göndererek ve online turizm yayınlarında yer alan link sayesinde tüm turizm endüstrisi katılımını hedefledi. 


EKİBE TEŞEKKÜR 

İlk oylamada belirlenen adaylar, ikinci oylamada POYD üyeleri tarafından değerlendirildi. POYD galasında ödülü ekibi adına büyük bir mutlulukla kabul eden Otel Genel Müdürü Mehmet Tulunay "Bize bu ödülü kazandıran çok otel ekibimize şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu. 


'EN KALİTELİ OTEL 2014' ÖDÜLÜ DE ONLARIN OLDU 

Ayrıca online rezervasyon sitesi HRS'nin 'Top Quality Hotel 2014' ödülünün sahibi de Rixos Downtown Antalya oldu. Misafir memnuniyeti, fiyatların sürekli müsaitlikle diğer kanallarla eşit olması ve otel hizmetleri segmentlerindeki üstün başarıları ile Rixos "En kaliteli otel 2014" ödülünü aldı. 


Habertürk Ankara


Geri Dön