19 / 05 / 2024

en iyi yönetilen otel ödülü

en iyi yönetilen otel ödülü

Antalya'da hizmet veren oteller ödüle doymuyor! GM Turizm ve Yönetim Dergisi'nin Ouality Management ödülleri sahiplerini buldu. En iyi yönetilen otel Rixos seçildi. Otel, 2013'te de aynı ödüle layık görülmüştü.

Peugeot Türkiye, ‘yılın en iyi müşteri markası' seçildi

Peugeot Türkiye, ALFA Awards'ta binek otomobilde yılın en iyi müşteri markası olarak seçildiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları... 

Yapımı bir yılda tamamlanan Darülaceze’ye Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü!

Yardıma muhtaç vatandaşlara yuva olacak Darülaceze’nin yeni binası inşası sona erdi. İstanbul Okmeydanı’nda 1800’lü yıllardan bugüne kadar hizmet veren Darülaceze, kocaman yaşam alanına dönüştü. O devasa alan sadece bir senede tamamlandı ve Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü aldı.

2023’te satın alınabilecek en iyi 10 telefon

2023 yılının sonuna yaklaşırken, bir dizi farklı özelliklere sahip telefonlar piyasada yer aldı. Bu telefonlar, performans, oyun deneyimi ve kamera yetenekleri gibi farklı özelliklerde birbirlerinden ayrılıyor. Ancak en iyi telefonu seçmek isteyen kullanıcılar için seçenekleri daraltmak önemlidir.

Ülkenin en büyük ikinci bankası 3 bin kişiyi işten çıkaracak!

UBS Group, İsviçre’nin en büyük ikinci bankası olan Credit Suisse'i devralmasının ardından 3 bin kişilik işten çıkarmayı kapsayan tasarruf planını devreye soktu.

Ege’nin gizli cennetleri ABD'de manşet oldu! Avrupa'da gidilecek en iyi gezi rotasyonlarından...

ABD merkezli CNN televizyonu, gezi sayfasının kapağına Türkiye’yi taşıyarak, Türkiye'nin Ege kıyıları için “Avrupa’da gidilebilecek en iyi gezi rotasyonlarından birisi” ifadesi kullanıldı. 

Altında son 6 yılın en iyi performansı! Uzmanlar: Ons altın 3 bin dolara kadar yükselecek!

Altın 2023 yılının ilk çeyreğinde son 6 yılın en iyi performansını gösterdi. Ons altın ilk üç ayda yüzde 8 değer kazandı. Uzmanlar, 20 Mart’ta tarihi zirvesini yapan ons altının seyrine ilişkin önümüzdeki aylarda getiri potansiyelinin yüksek olduğunu belirtiyor.

2023’ün en iyi akıllı telefonu belli oldu!

2023 yılının en iyi akıllı telefonu ortaya çıktı? iPhone 14  mü yoksa Samsung Galaxy S23 mü daha başarılı? İşte 2023’ün en iyi akıllı telefonu...

Analistler açıkladı! Bitcoin en iyi Ocağını yaşıyor

Bitcoin, %51 arttığı 2013'ten bu yana bir yılın en iyi açılışını yapma yolunda ilerleyerek 1 Ocak'tan bu yana neredeyse %40 yükseldi.

Dünyanın en iyi restoranı seçilmişti, Noma kepenk kapatıyor! En düşük menünün fiyatı 500 dolar!

2011 yılında dünyanın en iyi restoranı seçilen Danimarka'nın başkenti Kopenhag'daki 'Noma' adlı restoran 2024 yılının sonunda kepenk kapatmaya hazırlanıyor. Personel ve ürünlerdeki yüksek fiyatlara vurgu yapıldı.

Satın alabileceğiniz en iyi 20 telefon! İşte 5 Ocak 2023 fiyat listesi...

Akıllı telefon pazarındaki onlarca üretici, her yıl yüzlerce akıllı telefon çıkarıyor. Bu akıllı telefonlardan bazıları rafta "amiral gemisi" olarak biliniyor. Peki satışta olan en iyi telefonlar hangileri ve hangi özellikleriyle diğerlerinden ayrılıyorlar?

Siltaş Yapı yükselen en iyi marka ödülü aldı!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişiyle insan odaklı ve kente değer katan projeler inşa eden Siltaş Yapı, yükselen en iyi marka ödülü aldı.

2022`nin en iyi telefonları belli oldu!

Popüler YouTuber Marques Brownlee, her sene gerçekleştirdiği yılın en iyi telefonlarını açıkladı! İşte ödül sahipleri!

Yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler hangileri? Türkiye kaçıncı sırada?

İyi eğitim görmüş, uluslararası firmalar da çalışabilecek, yüksek nitelikli beyaz yakalılar için yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler tespit edildi. 12 bin üst düzey çalışanla yapılan ankette yaşam kalitesi, bireysel ilişkiler, ulaşım, kariyer fırsatları ve maaş gibi kriterler değerlendirildi.

en iyi yönetilen otel ödülü Haberi

en iyi yönetilen otel ödülü

PROFESYONEL Otel Yöneticileri Derneği'nin (POYD) resmi yayını GM Turizm ve Yönetim Dergisi'nin Quality Management ödülleri, oylama ile sahiplerini buldu. Turizmin en iyi yönetenlerinin ödüllendirildiği gecede 'Antalya'nın en iyi yönetilen şehir oteli' ödülünü Rixos Downtown Antalya 2014'te yeniden almaya hak kazandı. Servis ve ürün kalitesindeki başarısı ile şehir otelciliğindeki iddiasını sürdüren otel 2013'te de aynı ödüle layık görülmüştü.


GM Dergisi, yaklaşık 30.000 okuyucusuna mail göndererek ve online turizm yayınlarında yer alan link sayesinde tüm turizm endüstrisi katılımını hedefledi. 


EKİBE TEŞEKKÜR 

İlk oylamada belirlenen adaylar, ikinci oylamada POYD üyeleri tarafından değerlendirildi. POYD galasında ödülü ekibi adına büyük bir mutlulukla kabul eden Otel Genel Müdürü Mehmet Tulunay "Bize bu ödülü kazandıran çok otel ekibimize şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu. 


'EN KALİTELİ OTEL 2014' ÖDÜLÜ DE ONLARIN OLDU 

Ayrıca...