28 / 04 / 2024

Analistler açıkladı! Bitcoin en iyi Ocağını yaşıyor

Analistler açıkladı! Bitcoin en iyi Ocağını yaşıyor

Bitcoin, %51 arttığı 2013'ten bu yana bir yılın en iyi açılışını yapma yolunda ilerleyerek 1 Ocak'tan bu yana neredeyse %40 yükseldi.



Bitcoin uzun vadeli zaman diliminde sert gerilemeler yaşasa da büyümesini devam ettiriyor. Kripto para birimi 2022’de büyük bir gerileme yaşadı ve yeni seneye yeşil bir giriş yaptı. Bu 2013’ten beri en iyi Ocak ayı verimini birlikte getirdi.

Piyasa değerine göre en büyük kripto para biriminin ücreti, ABD dolarındaki zayıflığın ortasında bu ay yüzde 40 yükseldi. Gözlemciler, rallinin ağırlıklı olarak Amerika’daki alıcılar aracılığı ile desteklendiğini söylüyor.

Analistler açıkladı! Bitcoin en iyi Ocağını yaşıyor

 Araştırma ve strateji başkanı Markus Thielen, “Bitcoin, seneden bugüne bu ay 40 yükseldi ve bu kazançların yüzde 35’i ABD işlem saatlerinde yapıldı. Thielen bunun ABD merkezli yatırımcılarla alakalı yarışın yüzde 85’lik bir katkısı olduğunu söyledi. Analist değerlendirmesinde, “Bunu, ABD kurumlarının şu anda Bitcoin alıcısı olduğuna dair aleni bir sinyal olarak söyleniyor” ifadelerini kullandı. Kripto para birimi Ocak 2013’te yüzde 51’lik bir yükseliş yaşamıştı.

Hisse senetlerinin tersine, Bitcoin ve diğer kripto paralar, 24 saat ticaret yaparak, gözlemcilerin farklı zaman dilimlerindeki sipariş akışlarını takip etmelerine ve alım veya satım baskısının kaynağını anlamasına olanak sağlıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön