11 / 05 / 2024

Analistler açıkladı! Bitcoin en iyi Ocağını yaşıyor

Analistler açıkladı! Bitcoin en iyi Ocağını yaşıyor

Bitcoin, %51 arttığı 2013'ten bu yana bir yılın en iyi açılışını yapma yolunda ilerleyerek 1 Ocak'tan bu yana neredeyse %40 yükseldi.



Thielen, kurumların Bitcoin’i sadece spot piyasada satın almadığını, bunun yerine kalıcı vadeli işlemler için devamlı olarak yüksek primler gördüklerini söyledi. Bunu daha hızlı kurumsal tüccarların ve hedge fonların aktif olarak kripto piyasalarındaki son düşüşü satın aldıklarının bir göstergesi olarak yorumladıklarını söyledi.

Uzmanlara göre BTC’nin kurum liderliğindeki yükseliş dönüşü, kripto para biriminin S&P 500’den haftalar önce dibe vurma rekoru göz önünde tutulduğunda ABD hisse senedi piyasası için iyi bir yol olabilir.

Bitcoin senenin  ilk gününde 16.500 dolar yakınlarından işlem görüyordu. Bu orandan toparlanan kripto para birimi yazım itibarıyla 22.900 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Analistler açıkladı! Bitcoin en iyi Ocağını yaşıyor
Bitcoin, merkez bankası veya tek bir yönetici olmadan, aracılara ihtiyaç duymadan eşler arası bitcoin ağında kullanıcıdan kullanıcıya gönderilebilen merkezi  olmayan bir dijital para birimidir. İşlemler, ağ düğümleri tarafından kriptografi yoluyla doğrulanır ve blok zinciri adı verilen halka açık dağıtılmış bir deftere kaydedilir. Bitcoin, Satoshi Nakamoto adını kullanan bilinmeyen bir kişi veya grup tarafından icat edildi ve 2009 yılında açık kaynaklı bir yazılım olarak piyasaya sürüldü.

Epic Games bir hafta sonrasını açıkladı! 320 TL'lik oyunlar ücretsiz

2022 ABD için zor geçti! Enflasyonla mücadele perakende sıtışa etki etti

VakıfBank market alışverişlerinizde yüzünüzü güldürecek! Market alışverişlerinizde hediye puan kazanabilirsiniz


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön