28 / 04 / 2024

Rixos Downtown Otel, Swis 2014 ödülünü aldı!

Rixos Downtown Otel, Swis 2014 ödülünü aldı!

Üstün hizmet ve kalite ödüllerinin sahiplerini bulduğu ödül töreninde, Antalya'nın gözde otellerinden olan Rixos Downtown Otel, Swis 2014 ödülünü alarak, başarılarına bir yenisini daha ekledi.




Üstün hizmet ve kalite ödüllerinin sahiplerini bulduğu ödül töreninde, Antalya'nın gözde otellerinden Rixos Downtown Otel, Swis 2014 ödülünü alarak, başarılarına bir yenisini daha ekledi. 

Geçtiğimiz yıl aldığı birbirinden değerli ödüller ve gerçekleştirdiği özel etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Rixos Downtown Otel, bu yılda misafirlerine Rixos kalitesini sunmaya devam ediyor. Otellerde yüzde 90 müşteri memnuniyeti, hijyen standartları, personelin yabancı dil durumu gibi kriterlere göre belirlenen ödüllerde, Antalya'da ödüle layık görülen tek otel Rixos Downtown Antalya oldu. Otel adına ödülü almak için sahneye çıkan Rixos Downtown Otel Müdürü Tulunay, '"Çok değerli misafirlerimize, partnerimiz Bentour'a ve en önemlisi bu ödülün gerçek sahipleri olan iş arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 


Hürses


Geri Dön