11 / 05 / 2024

Rixos Downtown Otelin aldığı ödüller

Rixos Downtown Otelin aldığı ödüller

Üstün hizmet ve kalite ödüllerinin sahiplerini bulduğu ödül töreninde, Antalya'nın gözde otellerinden olan Rixos Downtown Otel, Swis 2014 ödülünü alarak, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Doubletree by Hilton Ankara Downtown markası için sözleşme imzalandı!

Yeni Gimat GYO'nun sahibi olduğu otelin Doubletree by Hilton Ankara Downtown markasıyla işletilmesi için Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında franchise sözleşmesi imzalandı. Şirketin kefalet vermesi talep edildi.  

Antalya Kepez'deki dönüşümde 20 bin gecekondu yıkıldı!

Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (KONYSİAD) Rixos Downtown Otel'de düzenlenen toplantısına katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçede bugüne kadar 20 binin üzerinde gecekonduyu kentsel dönüşüm kapsamında yıktıklarını söyledi.

ASBAŞ yılın en iyilerini seçti!

Antalya Serbest Bölgesi (ASBAŞ) 2014 yılının en iyi firmaları ödüllendirildi. Tören, Rixos Downtown Hotel'de düzenlendi. Düzenlenen törene birçok iş adamı katıldı. Firmaların ödülleri, protokol üyeleri tarafından verildi.

Menderes Türel, belediyeciliği ve Yeni Büyükşehir Yasası’nı anlattı!

Marmara Belediyeler Birliği'nin Rixos Downtown Otel’deki Genel Kurulu’na katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, konuk başkanlara belediyeciliği anlattı. Türel aynı zamanda Yeni Büyükşehir Yasası’nı da anlattı...

Royal Spa 4'üncü yaşını kutluyor!

Rixos Downtown Antalya içerisinde yer alan Royal Spa, 4' üncü yaşını kutluyor. Temmuz 2011 yılında kurulan otelde faaliyetlerini sürdüren Royal Spa, 4'üncü kuruluş yıldönümünü kutluyor.

Rixos Downtown oteli Blue Award ödülünü kazandı!

Rixos'a 2 ödül daha 2014 yılına, Bentour, Booking.com, Top Hotels'den aldığı ödüllerle giren gözde şehir oteli Rixos Downtown Antalya, mayıs ayında da iki ödüle birden layık görüldü.

Polimeks ve Rixos'un işbirliği, Eskişehir'e termal otel getirdi!

Polimeks İnşaat'ın sahipleri Erol Tabanca ve Cem Siyahi'nin memleketleri Eskişehir'de yaptırdığı otelin işletmesini Rixos aldı. 50 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Eskişehir'deki otelde 164 oda yer alıyor...

Rixos Downtown Otel, Swis 2014 ödülünü aldı!

Üstün hizmet ve kalite ödüllerinin sahiplerini bulduğu ödül töreninde, Antalya'nın gözde otellerinden olan Rixos Downtown Otel, Swis 2014 ödülünü alarak, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Rixos Hotels 2 farklı kategoride ödül aldı!

Lüks otelciliğin en önemli markalarından Rixos’a Rusya’dan ödül yağdı. Türkiye’den 60 otelin 6 farklı kategoride dereceye girdiği listede, Rixos Hotels 2 farklı kategoride ödülün sahibi oldu...

Rixos Palm Dubai Dünyanın en iyi resort oteli seçildi!

TÜRK misafirperverliğini Körfez’e taşıyan Rixos The Palm Dubai, Katar’ın başkenti Doha’da gerçekleştirilen ödül töreninde World Travel Awards (WTA) tarafından verilen prestijli ödülünü aldı. Ödülü otelin müdürü aldı...

Antalya Residence projesini Türkan Şoray tanıtıyor!

Antalya'nın ilk rezidansı 28 Ağustos 2012'de Rixos Downtown Antalya'da tanıtılacak...

Rixos Elysium Suites Taksim açıldı!

Rixos Hotels'in İstanbul'daki ilk oteli Rixos Elysium Suites Taksim açıldı. 'İstanbul'un ilk dubleks odalı süit oteli' olarak hizmete giren Rixos Elysium Suites Taksim, zincirin 14'üncü halkası oldu

Şişli Rixos Residences Bomonty ödeme planı! Metrekaresi 7 bin TL'ye!

Tek blokta toplam 280 konuttan meydana gelen Rixos Residences Bomonty projesinde yer alan konutların teslimatları yıl sonu yapılacak. Şişli'deki projede yer alan konutların metrekare birim fiyatları 4 bin 600 dolar ile 7 bin dolar arasında değişiyor.

Rixos Downtown Otelin aldığı ödüller Haberi

Rixos Downtown Otelin aldığı ödüller


Üstün hizmet ve kalite ödüllerinin sahiplerini bulduğu ödül töreninde, Antalya'nın gözde otellerinden Rixos Downtown Otel, Swis 2014 ödülünü alarak, başarılarına bir yenisini daha ekledi. 

Geçtiğimiz yıl aldığı birbirinden değerli ödüller ve gerçekleştirdiği özel etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Rixos Downtown Otel, bu yılda misafirlerine Rixos kalitesini sunmaya devam ediyor. Otellerde yüzde 90 müşteri memnuniyeti, hijyen standartları, personelin yabancı dil durumu gibi kriterlere göre belirlenen ödüllerde, Antalya'da ödüle layık görülen tek otel Rixos Downtown Antalya oldu. Otel adına ödülü almak için sahneye çıkan Rixos Downtown Otel Müdürü Tulunay, '"Çok değerli misafirlerimize, partnerimiz Bentour'a ve en önemlisi bu ödülün gerçek sahipleri olan iş arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum"...