05 / 05 / 2024

W İstanbul, 2012 Certificate of Excellence ödülünü aldı!

 W İstanbul, 2012 Certificate of Excellence ödülünü aldı!

W İstanbul Tripadvisor adlı web sitesinde her sene düzenlenen yılın otelleri bölümünde gezmeyi seven, değişik ülke ve otel deneyimleri yaşamış milyonlarca kişi tarafından “2012 Certificate of Excellence” ödülünü aldı!



W Otellerinin Avrupa başkenti  W İstanbul, Tripadvisor web sitesinde en lüks oteller arasında yerini alarak misafirlerine sunduğu hizmet kalitesini ve misafirlerine verdiği değeri bir kez daha aldığı “2012 Certificate of Excellence” ödülüyle kanıtlamış oldu.


Eşsiz W dünyasında ister sevdiklerinize unutamayacakları bir hediye verin, ister W Istanbul’ un fark yaratan odalarında konaklayarak şehrin içinde şehirden kaçın! Sizler de W İstanbul’ un size özel sunduğu benzersiz fırsatları kaçırmayın!


Editöre Not:

W İstanbul: W Hotels, dünyanın en hareketli şehirlerindeki 42 seçkin oteli ile küresel bir lifestyle markası olma özelliği taşıyor. Son yılların tüm dünyada en hızlı büyüyen lüks otel zinciri W Hotels Worldwide’a ait W markası, misafirlerine kentin en iyi restoran ve barı, çarpıcı tasarımı, özel paket programları ve benzersiz ağırlama anlayışı “Whatever/Whenever (Ne isterseniz/Ne zaman isterseniz)” sayesinde bir zevk ve stil deneyimi sunar. 

W konukları, W’ların konfordan ödün vermeyen ve kültürel unsurlarla zenginleşen yenilikçi tasarımları ile modadan tasarıma, müzikten sanata kadar birçok alanda farklı ve benzersiz bir deneyimin keyfine varırlar. Konuklarına hayatın rutininden kaçabilecekleri, yaşadıkları anın keyfini çıkartacakları seçkin ve şık bir ortam sunan W markasının ilk oteli, 1998 yılında New York’ta Lexington Avenue’da hizmete girmiştir.



Geri Dön