29 / 04 / 2024

İstinyePark AMPD'den Yılın En İyi AVM'si ödülünü aldı

İstinyePark AMPD'den Yılın En İyi AVM'si ödülünü aldı

Açıldığı günden bu yana aldığı çeşitli ödüllerle başarısını gösteren İstinyePark, bu kez de  Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği (AMPD)'nden Yılın En İyi Alışveriş Merkezi ödülünü aldı.



1994 yılında alışveriş  merkezleri, mağaza zincirleri ve bağlı sektörlerin ekonomi ve toplum içindeki rolünü vurgulamak ve geliştirmek amacıyla kurulan AMPD, bu yıl 3.sünü düzenlediği AMPD Ödülleri'ni açıkladı. Yılın En İyi Alışveriş Merkezi kategorisinde yarışan İstinyePark birincilik ödülüne layık görüldü. Son bir yılın başarısı, yenileme ve büyüme projeleri göz önüne alınarak değerlendirilen ödül ile İstinyePark rakiplerini geride bıraktı.

İstiyePark'ın Eş Başkanı Zafer Yıldırım birincilik ödülü ile ilgili; "Türkiye'nin en önemli kuruluşlarından olan AMPD'den aldığımız birincilik ödülü ile açıldığımızdan bu yana 4'cü ödülümüzü kazanmış olduk. Aldığımız ödüller ve derecelerle attığımız her adımın doğruluğundan birkez daha emin oluyoruz. Bizim için önemli olan başarılarımızı her gün arttırarak, perakendeciliği Avrupa standartlarının üzerine çıkartmak" dedi.

Cannes'da düzenlenen  dünyanın en büyük gayrimenkul ve perakende fuarı Mapic'ten "Yılın Alışveriş Merkezi Geliştiricisi" ödülü, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi ICSC'den 2009 Solal Pazarlama Ödülleri'nde `Büyük Açılış' kategorisinde Gümüş Madalya,  ayrıca, ICSC'den, `Büyük Açılış' kategorisinde Maxi Gümüş Madalya alan İstinyePark, AMPD Ödülleri Yılın En İyi Alışveriş Merkezi kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü. 


Geri Dön