11 / 05 / 2024

Rixos Downtown Otel

Rixos Downtown Otel

Üstün hizmet ve kalite ödüllerinin sahiplerini bulduğu ödül töreninde, Antalya'nın gözde otellerinden olan Rixos Downtown Otel, Swis 2014 ödülünü alarak, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? 

Hamdi Akın’ın sahibi olduğu Akfen GYO, Tersane İstanbul'daki yeni otel yatırımını resmen açıkladı. Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? İşte detaylar...

Rixos'un Mısır Magawish oteli 15 Mart'ta açılıyor!

Türkiye’nin en önemli turizm markalarından Rixos, Mısır’ın turizm üssü Hurghada’da 3 yeni oteli açacağını 2019'da duyurmuştu. Otellerden ilki olan Magawish’teki otel, 15 Mart’ta açılacak...

Doubletree by Hilton Ankara Downtown markası için sözleşme imzalandı!

Yeni Gimat GYO'nun sahibi olduğu otelin Doubletree by Hilton Ankara Downtown markasıyla işletilmesi için Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında franchise sözleşmesi imzalandı. Şirketin kefalet vermesi talep edildi.  

Rixos, Kuzey Afrika'da 3 yeni otel açacak!

Rixos turizmin gözde pazarlarından Kuzey Afrika'daki portföyünü genişletme kararı aldı. Fettah Tamince'nin turizm şirketi Rixos, 3 yeni otel açmak için çalışma başlattı.

Titanic Downtown Beyoğlu açıldı!

Titanic Hotels'in İstanbul'daki yeni oteli Titanic Downtown Beyoğlu hizmete açıldı. 25 bin metrekarelik kullanım alanına sahip yeni otel 15 günde yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.

DownTown Bursa geliyor! Yeni proje!

Atış Yapı Bursa'da karma bir projeye imza atıyor.  DownTown Bursa projesinde residence, alışveriş alanları, ofis, otel ve müze bulunuyor. 

Accor Grubu otel sayısını 100'e çıkaracak!

Rixos, Accor Grubu ile birlikte ülke sayısını 30’a, otel sayısını da 100’e çıkarmayı planlıyor. Rixos Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, 2025 yılı cirolarına ilişkin, “Bugün 500 milyondaysak o gün 2,5-3 milyar dolarlık bir ciroyu konuşuruz” dedi.

Rixos, 30 ülkede 100 yeni otel açacak!

Rixos Hotels Grubu, hedeflerini her geçen yıl artırıyor. Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince 27’nci otelini Dubai’de açtı. Tamince, yeni dönemde Körfez bölgesi ve Uzakdoğu’da büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

14 yerli turizmciden 28 yeni otel projesi!

Turizm sektöründe yatırımlar hız kesmedi. Dedeman'dan Rixos'a Aksoy'dan Limak'a, NG'den Elite World Hotels'e kadar 14 yerli turizm grubu ise yatırımlarına devam edecek. 28 otel, planlama ve yatırım aşamasında.

Antalya Kepez'deki dönüşümde 20 bin gecekondu yıkıldı!

Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (KONYSİAD) Rixos Downtown Otel'de düzenlenen toplantısına katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçede bugüne kadar 20 binin üzerinde gecekonduyu kentsel dönüşüm kapsamında yıktıklarını söyledi.

Rixos oteline Avrupa'dan 3 ödül!

Avrupa'nın önde gelen otel derecelendirme kuruluşlarından Holiday Check, 2016 listesinde 3 Rixos oteline ilk 10'da yer verdi.

Dreams of Phaselis otel projesi için izin çıkmadı!

Antalya'da Rixos Oteller Grubu'nun en özgün halkası olarak Beydağları Olimpos Milli Parkı içinde projelendirilen 'Dreams of Phaselis' otel projesi, tamamen rafa kalktı...

Dosso Dossi Downtown, En iyi dekore edilen otel seçildi!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri, Türkiye'deki oteller arasında gerçekleştirdiği değerlendirmede Dosso Dossi Downtown, Türkiye'nin "En iyi dekore edilen oteli" seçildi.

Rixos Downtown Otel Haberi

Rixos Downtown Otel


Üstün hizmet ve kalite ödüllerinin sahiplerini bulduğu ödül töreninde, Antalya'nın gözde otellerinden Rixos Downtown Otel, Swis 2014 ödülünü alarak, başarılarına bir yenisini daha ekledi. 

Geçtiğimiz yıl aldığı birbirinden değerli ödüller ve gerçekleştirdiği özel etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Rixos Downtown Otel, bu yılda misafirlerine Rixos kalitesini sunmaya devam ediyor. Otellerde yüzde 90 müşteri memnuniyeti, hijyen standartları, personelin yabancı dil durumu gibi kriterlere göre belirlenen ödüllerde, Antalya'da ödüle layık görülen tek otel Rixos Downtown Antalya oldu. Otel adına ödülü almak için sahneye çıkan Rixos Downtown Otel Müdürü Tulunay, '"Çok değerli misafirlerimize, partnerimiz Bentour'a ve en önemlisi bu ödülün gerçek sahipleri olan iş arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum"...