02 / 05 / 2024

Rixos oteline Avrupa'dan 3 ödül!

Rixos oteline Avrupa'dan 3 ödül!

Avrupa'nın önde gelen otel derecelendirme kuruluşlarından Holiday Check, 2016 listesinde 3 Rixos oteline ilk 10'da yer verdi.




Rixos Sungate, Rixos Premium Bodrum ve Rixos Sharm el Sheikh otelleri 1 milyonu aşkın ziyaretçinin oyuyla Holiday Check mükemmellik ödülüne layık görüldü. Rixos Otelleri CCO'su Başak Erel, "Rixos, stratejik planlamasını küresel gelişmelere göre yaptı. Aldığımız ödüller de turizm master planımızı şekillendirmede hayati bir rol oynayacak" dedi. 

Sabah 


Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Avrupa'nın önde gelen otel derecelendirme kuruluşlarından Holiday Check'in, 2016 listesinde üç Rixos oteline ilk 10 içinde yer verdiği açıklandı. Verilen bilgiye göre bu grubun Sungate, Premium Bodrum ve Sharm el Sheikh otelleri 1 milyonu aşkın ziyaretçinin oyuyla Holiday Check mükemmellik ödülüne layık görüldü. 


Bugün


Haber Çökertme Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Tatilcilere yön veren, Avrupa'nın önde gelen otel derecelendirme kuruluşlarından Holiday Check, 2016 listesinde üç Rixos oteline ilk on içinde yer verdi. Tatilcilere yön veren, Avrupa'nın önde gelen otel derecelendirme kuruluşlarından Holiday Check, 2016 listesinde üç Rixos oteline ilk on içinde yer verdi. Rixos Sungate, Rixos Premium Bodrum ve Rixos Sharm el Sheikh otelleri 1 milyonu aşkın ziyaretçinin oyuyla Holiday Check mükemmellik ödülüne layık görüldü.Rixos Otelleri CCO'su Başak Erel, "Tüm dünya turizmine yön veren çok önemli bir değerlendirme kurumunun 3 otelimize birden mükemmeliyet ödülü vermiş olması mevcut konjonktür nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Türk turizmine moral vermiştir. Dünyada 12 ülkede 31 farklı oteli ile hizmet veren en büyük Türk otel zinciri Rixos, küresel gelişmeler çerçevesinde stratejik planlamasını farklı senaryolara göre yaptı. Bu vesileyle aldığımız ödüllerin turizm master planımızı şekillendirmede hayati bir rol oynayacağını düşünüyoruz" şeklinde konuştu. 

2015 senesi boyunca dünya genelinde 1 milyonu aşkın misafirin oylarıyla belirlenen Holiday Check ödüllerine layık görülen oteller arasında Türkiye'den de 20 otel bulunuyor. Otuz yedi ülkeden toplam 681 otelin katıldığı oylama sonucunda ödül alan isimler arasında, Türkiye'nin dışında İspanya'dan 80, Yunanistan'dan 40, Mısır'dan 20 ve Tunus'tan da 12 otel yer aldı. 


Çökertme Gazetesi 


Geri Dön