17 / 05 / 2024

3 Rixos otel ödül

3 Rixos otel ödül

Avrupa'nın önde gelen otel derecelendirme kuruluşlarından Holiday Check, 2016 listesinde 3 Rixos oteline ilk 10'da yer verdi.

Cağaloğlu’ndaki 50 yıllık iş hanı, 3 yıldızlı otel oluyor! 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor!

Seyhun Turizm, Fatih Alemdar Mahallesi Himaye-i Etfal Sokak'ta bulunan iş hanını 3 yıldızlı otele çeviriyor. İstanbul'un göbeğindeki 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor..

Yatırımcılar dikkat! O ilde 3 otel, 12 işyeri ve 55 konut açık artırma ile satışa çıktı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Diyarbakır'da 3 otel, 12 işyeri ve 55 konutu açık artırma ile satışa çıkaracağını duyurdu.

İzmir'de 3 katlı otel tahliye edildi!

İzmir'de 6.6 büyüklüğündeki depremde hasar gören ve yıkılan Konak Belediye binasının bitiminde bulunan 3 katlı otel tahliye edildi. 

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Rixos'un Mısır Magawish oteli 15 Mart'ta açılıyor!

Türkiye’nin en önemli turizm markalarından Rixos, Mısır’ın turizm üssü Hurghada’da 3 yeni oteli açacağını 2019'da duyurmuştu. Otellerden ilki olan Magawish’teki otel, 15 Mart’ta açılacak...

Torunlar GYO 3 yeni otel açacak!

70 milyon dolar yatırım bedeliyle hizmete açılan Hilton Mall of İstanbul’la beraber turizm sektörüne adım atan Torunlar GYO, ikisi İstanbul ve biri Antalya’da üç otel daha açacaklarını açıkladı.

Almanya'daki Türklere Doğru isimli otel 3.6 milyon euroya satılıyor!

Almanya'nın güney eyaleti Bavyera'nın yukarı Salzberg bölgesinde ve Hitler’in karargahı 'Kartal Yuvası’nın yanında bulunan 'Türklere' isimli otel 3.6 milyon euro fiyatla açık artırmaya çıkarılıyor...

Hilton, 2020'de 3 yeni otel açacak!

2020 için üç yeni otel anlaşması yapan Hilton Hopa, Yüksekova ve Erzurum’da toplamda 500’ü aşkın odayı hizmete açması planlanıyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 'Belek imar planı' açıklaması!

Antalya Belek'te yapılan imar planı değişikliği günübirlik alan niteliğindeki arazilerin bir kısmını 3 ayrı otel için yapılaşmaya açtı. Konuyla ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Titanic Otel Türkiye’de 12, Almanya’da 3 yeni otel açacak!

Gurbetçi işadamı Mehmet Aygün’ün kurduğu Titanic Otel Grubu, yeni otel yatırımlarına imza atacak. Şirket, Türkiye’de 12, Almanya’da 3 yeni otel açacak.

Torunlar GYO'dan 3 yeni otel geliyor!

Rotasını turizm yatırımlarına çeviren Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 3 yeni otel için düğmeye bastı.

Rixos, Kuzey Afrika'da 3 yeni otel açacak!

Rixos turizmin gözde pazarlarından Kuzey Afrika'daki portföyünü genişletme kararı aldı. Fettah Tamince'nin turizm şirketi Rixos, 3 yeni otel açmak için çalışma başlattı.

Kinesis İnşaat'tan 11 milyon dolarlık otel yatırımı!

3 butik otel yatırımına 11 milyon dolar harcayan mimar Orhan Bayrak, önceliğinin yüksek kâr değil, estetik ve erişilebilir oteller olduğunu söylüyor..

3 Rixos otel ödül Haberi

3 Rixos otel ödül


Rixos Sungate, Rixos Premium Bodrum ve Rixos Sharm el Sheikh otelleri 1 milyonu aşkın ziyaretçinin oyuyla Holiday Check mükemmellik ödülüne layık görüldü. Rixos Otelleri CCO'su Başak Erel, "Rixos, stratejik planlamasını küresel gelişmelere göre yaptı. Aldığımız ödüller de turizm master planımızı şekillendirmede hayati bir rol oynayacak" dedi. 

Sabah 


Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Avrupa'nın önde gelen otel derecelendirme kuruluşlarından Holiday Check'in, 2016 listesinde üç Rixos oteline ilk 10 içinde yer verdiği açıklandı. Verilen bilgiye göre bu grubun Sungate, Premium Bodrum ve Sharm el Sheikh otelleri 1 milyonu aşkın ziyaretçinin oyuyla Holiday Check mükemmellik ödülüne layık görüldü. 


Bugün


Haber Çökertme Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Tatilcilere yön veren, Avrupa'nın önde gelen otel derecelendirme kuruluşlarından Holiday Check, 2016 listesinde üç Rixos oteline ilk on içinde yer verdi....