29 / 04 / 2024

TeknoSA, Orta ve Doğu Avrupa’nın perakende alanında en iyi yönetilen şirketi seçildi!

TeknoSA, Orta ve Doğu Avrupa’nın perakende alanında en iyi yönetilen şirketi seçildi!

Euromoney Dergisi tarafından Orta ve Doğu Avrupa ’nın perakende alanında en iyi yönetilen şirketi seçilen TeknoSA bu ödülle beraber alanında da dünya ligine çıktığını belirtti.





Teknoloji mağazası zinciri TeknoSA, finans dünyasının dikkat çeken yayınlarından biri olan Euromoney Dergisi tarafından tüm Orta ve Doğu Avrupa’nın perakende alanında en iyi yönetilen şirketi seçildi. 10 yıldan beri yapılan araştırma için yapılan ankete büyük bankalar, pazar araştırma şirketleri ve danışmanlık firmalarının analistleri katılıyor. Bu araştırmada ilk üçe giren şirketler, pazarda güç, kârlılık, büyüme potansiyeli, yönetim kalitesi ve kazanç kriterlerine göre belirliyor.


HEDEF İLK ÜÇ


TeknoSA Genel Müdürü Necil Oyman, Türkiye’de organize teknoloji perakendeciliğinin temellerini atan ve sektörü şekillendirmeye devam eden bir şirket olduklarını ve başarılarının Avrupa çapında fark edilmesini çok önemsediklerini ifade etti. Oyman, “Euromoney gibi saygın bir derginin ödülüne layık görülmek, TeknoSA ile beraber Türkiye’yi de bu alanda dünya ligine taşıyor. 2023 yılına kadar Avrupa’nın ilk üç büyük teknoloji perakende şirketi olma hedefimize bağlı olarak attığımız adımlar, aldığımız bu ödül ile Avrupa çapında da takdir edilmiş oluyor. Bilimsel perakendecilik anlayışımız, yönetim kalitemiz ve sektörde bizi farklı bir noktaya taşıyan iş stratejimizin ödüllendirilmesi ile gururlanıyoruz” şeklinde konuştu.


Geri Dön