27 / 04 / 2024

teknosanın kaç mağazası var

teknosanın kaç mağazası var

300’e yakın mağazasıyla Türkiye’nin en yaygın tüketici elektroniği perakendecisi TeknoSA’nın, yeniden yapılanma kapsamında 76 mağazasını birden kapatma kararı aldığı öğrenildi.

TeknoSA Yalova Star AVM’de mağaza açtı!

TeknoSA, 2014 yılını iki yeni mağaza açılışıyla bitiriyor. Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet gösteren tek teknoloji perakendecisi olan TeknoSA, Elazığ Park 23 ve Yalova Star AVM’de açtığı mağazalar ile mağaza ağını genişletmeye devam ediyor.

Teknosa Cizre'de mağaza açtı!

Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre Cizre'de açılan mağaza ile TeknoSA, 81 ilde mağazası olan tek teknoloji perakende zinciri unvanını da kazandı. Bugün açılan mağaza ile TeknoSA, toplam mağaza sayısını da 310'a çıkardı.

TeknoSA, 81 ilde var olma hedefine Cizre'de ulaştı!

Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre Cizre'de açılan mağaza ile TeknoSA, 81 ilde mağazası olan tek teknoloji perakende zinciri unvanını da kazandı. Bugün açılan mağaza ile TeknoSA, toplam mağaza sayısını da 310'a çıkardı.

TeknoSA'dan iki yeni mağaza!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, iki mağaza birden açtı. TeknoSA, İstanbul Çekmeköy Metrogarden ve Tokat Erbaa’da açtığı mağazalar ile Türkiye genelindeki mağaza sayısını 307’ye yükseltti.

TeknoSA mağaza sayısını 307’ye yükseltti!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, iki mağaza birden açtı. TeknoSA, İstanbul Çekmeköy Metrogarden ve Tokat Erbaa’da açtığı mağazalar ile Türkiye genelindeki mağaza sayısını 307’ye yükseltti.

TeknoSA Metrogarden AVM ve Tokat Erbaa'da mağaza açtı!

TeknoSA, "Herkes için Teknoloji" felsefesi ile yatırımlarını sürdürüyor. Açtığı mağazalar ile hizmet ağını genişletmeye devam eden şirket, İstanbul Çekmeköy Metrogarden ve Tokat Erbaa’da açtığı 2 mağaza ile mağaza sayısını 307’ye çıkardı.

TeknoSA, Orta ve Doğu Avrupa’nın perakende alanında en iyi yönetilen şirketi seçildi!

Euromoney Dergisi tarafından Orta ve Doğu Avrupa ’nın perakende alanında en iyi yönetilen şirketi seçilen TeknoSA bu ödülle beraber alanında da dünya ligine çıktığını belirtti.

TeknoSA 62. mağazasını Avcılar Pelican Mall'da açtı!

Teknoloji perakendeciliği sektöründe faaliyet gösteren son teknoloji ürünlerini tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. TeknoSA, Avcılar Pelican Mal l'da açtığı yeni mağazasıyla İstanbul'daki mağaza sayısını 62'ye çıkardı.

Teknosa İstanbul'da 61 mağazaya ulaştı!

Teknosa, Exxtra konseptindeki 1.900 metrekarelik Acıbadem Akasya AVM ve 327 metrekarelik Alibeyköy White Hill mağazalarının açılışını gerçekleştirerek İstanbul genelindeki mağaza sayısını 61' e çıkardı...

Sektör yüzde 8, Teknosa yüzde 33 büyüyecek!

Teknosa'nın 2013 yılı değerleri ve 2014 yılı gelecek hedefleri, Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer ve Teknosa Genel Müdürü Necil Oyman’ın katılımıyla düzenlenen basın toplantısında paylaşıldı...

Boyner 2020'nin ilk mağazasını İstiklal Caddesi'nde açtı!

Türkiye'de bu yıl 12 yeni mağaza açacağını duyuran Boyner, 2020 yılının ilk mağazasını İstanbul'un gözde semtlerinden İstiklal Caddesi'nde açtı...

BETA'nın 50 mağazası kapandı!

Geçtiğimiz sene konkordato talep eden Beta Ayakkabı'nın pazarlama faaliyetlerine devam eden şirketi için iflas kararı verilirken, diğer şirketi için ise konkordato süresi bitti. İflas sebebiyle 50 mağazası kapanan BETA, internet odaklı satış ve ihracata yönelecek.

Brooks Brothers İstanbul'daki dördüncü mağazasını Optimum AVM'de açtı!

Brooks Brothers İstanbul'daki dördüncü mağazasını geçen hafta burada açmış. Yani ünlü markanın outlet mağazası da açılmış oldu...

The Body Shop ilk kioks mağazasını Zorlu Center'da açtı!

The Body Shop, Türkiye'deki 23'üncü mağazasını Zorlu Center'da açıyor. Markanın kioks mağazasında ağırlıklı olarak vücut bakım, cilt bakım, saç bakım kategorileriyle birlikte seçili parfüm ve makyaj ürünleri yer alacak...

MediaMarkt 69. mağazasını Emaar AVM'de açtı!

MediaMarkt yeni mağazasını Emaar Alışveriş Merkezi’nde açtı. MediaMarkt'ın yeni mağazasıyla toplam mağaza sayısı Türkiye’de 69’a ulaştı.

Marks & Spencer 100 mağazasını kapatıyor!

Dünyanın önde gelen giyim mağazalarından Marks & Spencer'ın 100 mağazasının kapatacağı belirtildi.

Simit Sarayı, Londra'daki mağazasını 107'ye çıkaracak!

Londra'da 22 mağazası bulunan Simit Sarayı'nın 85 mağazası olan bir zinciri satın alması gündemde. Böylece Simit Sarayı, Londra'daki mağazasını 107'ye çıkaracak...

Sephora, Tekin Acar'ın 19 mağazasını resmen devraldı!

Tekin Acar Kozmetik'in 19 mağazası Fransız Sephora'ya devredildi. 18 Nisan Rekabet Kurulu'na yapılan başvuru sonucu Kurul mağazaların devredilmesi işlemine izin verdi.

Sephora, Tekin Acar'ın 19 mağazasını devralıyor!

Sephora, Tekin Acar Kozmetik Mağazacılık Ticaret AŞ'nin 19 mağazasını devralmak için başvuruda bulundu.

Defacto, C&A'nın 22 mağazasını devralacak!

RK, C&A'nın Türkiye’de faaliyet gösteren 22 mağazasındaki bazı ekipmanının, çalışanlarının ve kira sözleşmelerinin Defacto tarafından devralınmasına izin verdi.

Şaypa'nın 69 mağazasını Onur Market alıyor!

Onur Market, Bursa ve Bilecik’te 69 mağazası bulunan Şaypa’yı satın alıyor. Konu ile ilgili başvuru Rekabet Kurumu’na yapıldı. Kurum’un da onay vermesi ile birlikte hisse devir işlemleri yapılacak.

Tekin Acar Cosmetics Türkiye'deki 84.mağazasını açtı!

Türkiye genelinde mağaza sayısını her geçen gün arttıran Acar Cosmetics, Axis İstanbul Kağıthane’de şube açtı. Tekin Acar Cosmetics, Mayıs ayından bu yana açtığı 8 mağazasıyla, Türkiye genelindeki mağaza sayısını 84’e yükseltti.

DeFacto C-A'nın 24 mağazasını devralıyor!

Hazır giyim ve moda sektörünün önde gelen markalarından DeFacto, Hollanda kökenli perakende gruplarından C-A’in Türkiye’de 6 şehirde bulunan 24 mağazasını devralmak için anlaşmaya vardı.

teknosanın kaç mağazası var Haberi

teknosanın kaç mağazası var


TÜRKİYE’deki tüketici elektroniği perakendesinde hareketlilik sürüyor. Bir dikkat çekici adım da Türkiye çapında 300’e yakın mağazası ile ülkenin en yaygın tüketici elektroniği oyuncularından TeknoSA’dan geldi. Sabancı Grubu iştiraklerinden TeknoSA’nın yeniden yapılanma planı çerçevesinde 76 mağazasını birden kapatma kararı aldığı öğrenildi. Şirketin geçen haziran ayı içinde üst düzey bir toplantı düzenleyerek yeniden yapılanmaya gitme kararı aldığı ve hedeflediği verimliliği sağlayamadığı mağazaları birer birer kapatmaya başlaması sektörde geniş yankı uyandırdı.


KÂR ETMEYENLER GİDİYOR

TeknoSA’nın üst düzey yöneticilerinin, yeniden yapılanma planı doğrultusunda öncelikle birbirine yakın olan ve yeterince kârlı olmayan mağazaların listesini çıkardığı ve bu kapsamda 90’a yakın mağazanın belirlendiği ifade ediliyor. İlk etapta 76 mağazanın kapatılmasına karar verilirken, haziran ayı içinde bunların 12’sinin kapatıldığı belirtildi. Geri kalan mağazaların ise kapatılma tarihleri belirlenerek, ilgili...