03 / 05 / 2024

NG Hotels 2014’te ödüle doymadı!

NG Hotels 2014’te ödüle doymadı!

NG Hotels, hem NG Sapanca Wellness & Convention hem de NG Afyon Wellnes & Convention ile dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor tarafından Mükemmellik Sertifikası’na layık görüldü.



Türk turizmine yepyeni bir hizmet anlayışı kazandıran NG Hotels, 2014 yılında farklı mecralarda aldığı ödüllerle kusursuz hizmet kalitesini bir kez daha tescilledi. NG Hotels, hem NG Sapanca Wellness & Convention hem de NG Afyon Wellnes & Convention ile dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor tarafından Mükemmellik Sertifikası’na layık görüldü. 


Termalle lüksü birleştirerek Türkiye’de termal turizmin gelişmesine öncülük eden NG Afyon Wellness & Convention, son olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın verdiği Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi Yeşil Yıldız’ı alarak sahip olduğu kalite belgesi sayısını 6’ya yükseltti. NG Afyon ayrıca, turizm profesyonellerini buluşturan SKAL İstanbul Kulübü’nün her yıl düzenlediği SKALİTE Turizmde Kalite Ödülleri’nde “Yılın Spa Oteli Ödülü”ne layık görüldü.


Yemyeşil bir doğanın ortasında konumlanan NG Sapanca Wellness & Convention da, sürdürülebilir turizme yaptığı katkılardan dolayı Yeşil Yıldız kalite belgesini alarak kalite belgesi sayısını 8’e yükseltti. Türkiye’nin 8 kalite belgesine sahip tek oteli olarak büyük bir başarıya imza atan NG Sapanca, Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği’nin resmi yayını olan GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından düzenlenen Quality Management Awards’da (QM Ödülleri) “Türkiye'nin En İyi Yönetilen Spa Oteli” ödülünü aldı.


NG Hotels’in hizmet kalitesinin farklı ödüllerle tescillenmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten NG Hotels İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, “Aldığımız ödüllerin verdiği motivasyonla müşteri memnuniyetini temel alarak hizmet kalitesini arttırmaya ve yeni projelerimizle NG Hotels’in farkını ortaya koymaya devam edeceğiz” dedi.






Geri Dön