20 / 05 / 2024

NG Hotels ödül

NG Hotels ödül

NG Hotels, hem NG Sapanca Wellness & Convention hem de NG Afyon Wellnes & Convention ile dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor tarafından Mükemmellik Sertifikası’na layık görüldü.

Kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır?

Prof. Dr. Ali Hepşen bugünkü yazısında kiraların enflasyona etkisi ve Merkez Bankası’nın önerilerini kaleme aldı. Peki kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır? İşte Hepşen'in konu ile ilgili o yazısı...

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

NG Hotels 2020’ye yani yatırımlarla hazırlanıyor!

Turizm sektörünün öncü markalarından NG Hotels, 2020 yılına yeni yatırımlarla girecek.

Türkiye Hazır Beton Birliği 2016 Mimarlık Ödülü verildi!

Türkiye Hazır Beton Birliğinin (THBB) düzenlediği THBB 2016 Mimarlık Ödülü’nün sahibi Güngören Tozkoparan Ortaokulu projesiyle Uygur Mimarlık oldu.

Has Mimarlık ING Bank Kahramanmaraş projesine Yapıt Ödülü!

HAS Mimarlık, ING Bank Kahramanmaraş IT ve Operasyon Merkezi binasının doğru hazırlanan mimari projesi ile “2012-2014 Dönemi Yapıt Ödülünü” almaya hak kazandı.

Güral Premier Hotel Tekirova, Travellers Choice ödülünü aldı!

Güral Premier Hotels & Resorts markası altında hizmet veren ‘Güral Premier Hotel Tekirova’ dünyanın en önemli turizm kritik sitesi TripAdvisor’ın verdiği en yüksek ödül olan Travellers’ Choice ödülünü kazandı.

Güral Premier Hotels & Resort'a iki ayrı ödül!

Güral Premier Hotels & Resorts, bu yıl 4. kez ödül kazandığı ‘World Luxury Hotel Awards’tan yine ödülle döndü. ‘Lüks Sahil Tatil Mekanı’ ve ‘Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli’ alanlarında ödüle layık görüldü.

Güral Premier, World Luxury Hotel Awards’tan iki ödül aldı!

Güral Premier Hotels & Resorts, bu yıl 4. kez ödül kazandığı ‘World Luxury Hotel Awards’tan yine ödülle döndü. ‘Lüks Sahil Tatil Mekanı’ ve ‘Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli’ alanlarında ödüle layık görüldü.

Rixos Hotels, World Travel Awards'tan 8 ödül aldı!

Rixos Hotels, dünyada “turizm oscarları” olarak bilinen World Travel Awards/WTA’da (Dünya Seyahat Ödülleri), “Türkiye'nin En İyi Misafir Ağırlama Oteli” seçildi.

Crystal Tat Beach Oteli Green Key ödülü aldı!

DÜNYANIN en prestijli çevre ödüllerinden biri olan Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın Green Key (Yeşil Anahtar) ödülü Crystal Hotels zinciri otellerinden Crystal Tat Beach otele verildi.

Güral Premier Hotels & Resorts en lüks spa ödülü aldı!

Güral Premier Hotels & Resorts’un spa’sı Quu Spa, dünyanın en prestijli spa ödülü ‘World Luxury Spa Awards’ı dördüncü kez alarak, 2015’te de hem Türkiye’de hem Avrupa’da ‘En Lüks Spa’ seçildi.

NG Sapanca en iyi yönetilen SPA Oteli ödülünü aldı!

NG Sapanca ödüle doymuyor. NG Sapanca Wellness ile NG Afyon Wellnes otellerine, uluslararası seyahat sitesi TripAdvisor'dan büyük ödül. Site, iki oteli Mükemmellik Sertifikası'na layık gördü.

NG Hotels en iyi yönetilen SPA Oteli ödülünü aldı!

NG Hotels, hem NG Sapanca Wellness & Convention hem de NG Afyon YVellnes & Convention ile dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor tarafından Mükemmellik Sertifikasına layık görüldü.

NG Hotels ödül Haberi

NG Hotels ödül

Türk turizmine yepyeni bir hizmet anlayışı kazandıran NG Hotels, 2014 yılında farklı mecralarda aldığı ödüllerle kusursuz hizmet kalitesini bir kez daha tescilledi. NG Hotels, hem NG Sapanca Wellness & Convention hem de NG Afyon Wellnes & Convention ile dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor tarafından Mükemmellik Sertifikası’na layık görüldü. 


Termalle lüksü birleştirerek Türkiye’de termal turizmin gelişmesine öncülük eden NG Afyon Wellness & Convention, son olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın verdiği Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi Yeşil Yıldız’ı alarak sahip olduğu kalite belgesi sayısını 6’ya yükseltti. NG Afyon ayrıca, turizm profesyonellerini buluşturan SKAL İstanbul Kulübü’nün her yıl düzenlediği SKALİTE Turizmde Kalite Ödülleri’nde “Yılın Spa Oteli Ödülü”ne layık görüldü.


Yemyeşil bir doğanın ortasında konumlanan NG Sapanca Wellness & Convention da, sürdürülebilir turizme yaptığı...