02 / 05 / 2024

IC Hotels yeni yılda hizmet kalitesini artırıyor!

IC Hotels yeni yılda hizmet kalitesini artırıyor!

IC Hotels Residence, IC Hotels Green Palace, IC Hotels Santai ve IC Hotels Airport'u bulunduran zincir, yeni yılda yapılacak iyileştirme yenilikleriyle hizmetini ve kalitesini artırmayı hedefliyor.



IC Hotels zinciri 2015 yılında önemli bir yenilenme süreci yaşayacak. 

 

Bu yenileme kapsamında IC Hotels Green Palace, misafirlerinin konforunu en üstte tutan ancak bütçesini zorlamayacak şekilde tasarlanan Eco-Family Room'ları devreye alıyor. Dört kişilik bir aileyi rahatlıkla konaklatacak şekilde tasarlanan 'Eco-Family Room'un yatakları istenildiği zaman gizleniyor ve odanın yaşam alanını artırıyor. 


Böylece, ailelerin tatilde iki oda tutma mecburiyeti ortadan kalkıyor. Yine IC Hotels Green Palace'ın ana restoranı, farklı beklentilere farklı deneyimler yaşatmak için baştan aşağı yenileniyor. 

İtalyan mutfağından geleneksel Türk mutfağına, Uzakdoğu mutfağından yepyeni deneyimsel tatlara uzanan lezzet yelpazesi ve dünyaca ünlü GA Design International'ın tasarladığı mimarisi ile IC Hotels Green Palace 2015 yılında misafirlerine daha yüksek bir memnuniyet sunmaya hazırlanıyor. IC Hotels yeniliklerinden biri de IC Hotels Santai'de yaşanacak. 

Otelin De Luxe Villaları yeniden yapılıyor. 


Posta


Geri Dön