05 / 05 / 2024

Elit Prefabrike yatırımlarıyla hizmet kalitesini artırdı!

Elit Prefabrike yatırımlarıyla hizmet kalitesini artırdı!

Mühendislik, imalat, nakliye ve montaj dahil tüm faaliyetleri kendi bünyesinde gerçekleştiren Elit Prefabrike, 2013’te yaptığı yatırımlarla hizmet kalitesini artırdı. Şirket ayrıca önümüzdeki yıllarda da yatırıma yoğunluk verecek...




Mühendislik, imalat, nakliye ve montaj dahil tüm faaliyetleri kendi bünyesinde gerçekleştiren Elit Prefabrike, 2013’te yaptığı yatırımlarla hizmet kalitesini artırdı. Şirket ayrıca önümüzdeki yıllarda da yatırıma yoğunluk verecek.


Çalı’daki 14 bin metrekarelik alanda 85 çalışanla 2001 yılından bu yana faaliyet gösterdiklerini anımsatan Elit Prefabrike Genel Müdürü Hüseyin Tuncer, 20 bin metrekarelik bir rezerv alana da sahip olduklarını söyledi. Bursa ve çevresinde prefabrike sanayi yapıları alanında pazarın yüzde 25’ine sahip olduklarını belirten Tuncer, “Tamamen sanayi bölgelerinde çalışıyor ve sanayicilere hitap ediyoruz. Tam bir mühendislik firmasıyız. Bursa’da ilk 3’te olan bir firmayız. Kendi bünyemizde bir beton firmamız, çelik hasır üretimi ve anahtar teslim işler yapan bir de taahhüt firmamız var. Bursa’da aylık 400 ton çelik hasır üreten tek firmayız” dedi. Kuruldukları yıldan bugüne 530 tane fabrika binası inşa ettiklerini anlatan Tuncer, aylık 15 bin metrekare yapı üretme kapasitesine sahip olduklarına dikkat çekti. Ayrıca Tuncer, geçtiğimiz yıl yaptıkları mobil kreyn, kalıp ve teknoloji yatırımlarıyla hizmet seviyelerini yükselttiklerini dile getirdi.


İnegöl’e de yatırım planlıyor


Kamuoyunda zaman zaman yer alan “Bursa sanayiye doydu” ifadelerini de değerlendiren Tuncer, Bursa ve çevresinde her yıl 600 bin metrekare fabrika binası inşa edildiğini, sanayi bölgelerinde boş parseller olduğunu, fabrikaların yenileme ve ilave yatırımlarının da her geçen gün arttığını gözlemlediklerini belirtti. Tuncer, İnegöl’deki İnegöl Ağaç İşleri İhtisas OSB içinde 20 bin metrekarelik bir alanda yatırım planladıklarına dikkat çekerek şunları söyledi:


“Bursa ve çevresi sürekli gelişme halinde. Özellikle tekstil, otomotiv, kimya ve gıda sektörlerinde hareketlilik devam ediyor. Diğer yandan mevcut organize sanayi bölgelerinin yenilenme çalışmaları da bulunuyor. Biz de İnegöl ve çevresindeki sanayi yapılanmasına katkı sağlamak için ihtisas OSB içinde arazimizi aldık. Önümüzdeki yıllarda burada bir yatırıma yönelmeyi planlıyoruz.”

 

Dünya


Geri Dön