27 / 04 / 2024

Hasan Rahvalı'nın oğulları yeni yılda inşaat sektörüne giriyor!

Hasan Rahvalı'nın oğulları yeni yılda inşaat sektörüne giriyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı'nın oğulları Burak ve Fatih Rahvalı yeni yılda inşaat sektörüne giryorlar. Rahvalı kardeşler, inşaat işinde en iyisini yapmaya odaklandıklarını söylüyor.



İnşaat sektöründe Türkiye'nin en genç girişimcileri olarak, 'Bu işte bizde varız' diyen Burak Rahvalı (32) Fatih Rahvalı (28) babaları Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı'nın desteği ile 2015 yılında ilk konut projesine imza atacak.


İki kardeş Selçuklu Holding "Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öncel'in oğlu Alperen Öncel ve Enes Demiröz kurduktan şirketle Sancaktepe'de butik bir proje inşa edecek. Optimum Yaşam adıyla inşa edilecek projede ön talep dönemi başlatan Rahvalı kardeşler, dört yıl önce girdikleri inşaat işinde en iyisini yapmaya odaklandıklarını söylüyor.

 

MÜŞTERİ MİSAFİRİMİZ


Gıda mühendisliğinde master yapan Fatih Rahvalı, dört yıl önce emlak sektörüne duyduğu ilginin bir buçuk yıldır Maslak ve Başakşehir'de ReMax'm temsilciliğinde Ağaoğlu projelerinin ikinci el satış ve kiralama işleriyle kazanca dönüşmeye başladığını söyledi. Rahvalı, "Bizler, (Kimseden yardım görmeden bugünlere geldim) diyenlere inanmıyoruz. Mutlaka bir vesile çıkıyor. Babamın bizler için bir şans olduğunu düşünüyoruz. Bugün 15 kişi buradan ekmek kazanıyorsa bunda babamızın büyük emeği var. Ağabeyimle birlikte müşterilerimizi bir para kazanma aracı olarak değil misafir olarak görüp onları en iyi şekilde ağırlıyoruz" diye konuştu. 


ADI OPTİMAL LİFE


Burak Rahvalı ise mesleki birikimlerini imzalarını taşıyacakları bir proje değerlendirmek istediklerini belirterek, "Bu amaçla Sancaktepe'de Rings İstanbul projesinin bitişiğinde Aydos'a komşu olan 14 bin 500 metrekarelik arazi üzerinde 250 konutlu Optimal Life projesine başlıyoruz" dedi. 


Ağaoğlu Şirketler Gnıbu CEO'su Hasan Rahvalı ise oğullarının inşaat sektörüne girmesinin kendi istekleriyle olduğunu belirterek, "Bir baba olarak onlarının hayatı kazanmaları için gayret gösterdim. Tercihi kendileri yaptı Evlatlarım, dışarıdan bakıldığında, kazanç odaklı görünen bir sektörde olmalarına rağmen (Allah bereket versin) demesini bilirler" diye konuştu.


Yeni Akit


Geri Dön