28 / 04 / 2024

Merkez Zekeriyaköy'de teslimler yeni yılda!

Merkez Zekeriyaköy'de teslimler yeni yılda!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Merkez Zekeriyaköy

Ortadoğu Grup imzası ile hayata geçirilen Merkez Zekeriyaköy projesi İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer, Zekeriyaköy'de yükseliyor. Satış süreci devam eden projenin teslimlerinin yeni yılda gerçekleşmesi planlanıyor.



Merkez Zekeriyaköy Evleri satılık daire tipleri 2 oda 1 salon çatı dubleksi ve 3 oda 1 salon bahçe dubleks ve 5 oda 1 salon tripleks ikiz villa şeklinde dizayn edildi. 


106 konuttan meydana gelen Sarıyer  Merkez Zekeriyaköy  Evleri 28 blok olarak tasarlandı. Proje 25 bin 360 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.  Ortadoğu Grup  imzası ile yükselen projede yer alan dairelerin yüzde 52'si bahçe yaşamından oluşuyor. 


Merkez Zekeriyaköy projesi Hacıosman'a 11 dakika ve Maslak'a 15 dakika uzaklıkta, Zekeriyaköy Çarşısı'na 700 metre, Sarıyer sahile ve Sarıyer İDO’ya ise 10 dakika mesafede yer alıyor.


Sarıyer Merkez Zekeriyaköy projesi sosyal alanları içerisinde; fitness center, Zekeriyaköy spor tesisleri, mini golf sahası, çocuk oyun odası, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun parkları, açık hava dinlenme alanları, basketbol sahası, pilates salonu, merkez cafe, yüzme havuzları,  tenis kortu, süs havuzları, bilardo salonu,  Göçmen’s Ranch binicilik kulubü ve sauna mevcut. Proje teslimlerinin yeni yılda gerçekleşmesi öngörülüyor.


Merkez Zekeriyaköy daire satış fiyatları;

2+1 dairelerin fiyatları 733 bin 750 TL,

3+1 dairelerin fiyatları ise 1 milyon 108 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.  


Merkez Zekeriyaköy de teslimler yeni yılda!


Merkez Zekeriyaköy iletişim;

Telefon: 0212 202 7 111

Web : www.merkezzekeriyakoy.com

Beyza Parlak/ Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön