28 / 04 / 2024

Merkez Zekeriyaköy’den yeni yılda kampanya!

Merkez Zekeriyaköy’den yeni yılda kampanya!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Merkez Zekeriyaköy

Merkez Zekeriyaköy’den yeni yılda kampanya...Ortadoğu Grup güvencesiyle İstanbul’un insan tabiatına en uygun yaşam alanı Zekeriyaköy’de inşa edilen Merkez Zekeriyaköy yeni yıl kampanyasıyla adından söz ettiriyor.



Ev teslimlerine sayılı günler kala düzenlenen kampanya Merkez Zekeriyaköy’de oturmak isteyenlerin hayatını kolaylaştırıyor. Kampanya kapsamında sadece yüzde 15 ön ödeme yaparak ev sahibi olunabiliyor. Merkez Zekeriyaköy’de 2+1 çatı dubleksi dairelerin fiyatı 733 bin liradan, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin fiyatıysa 1 milyon 108 bin liradan başlıyor 



Merkez Zekeriyaköy, İstanbul’da yeşil ve mavinin buluştuğu doğal bir ortamda yaşamak ama şehrin temposundan da kopmak istemeyenler için hayata geçirildi. Sadece 106 konuttan oluşan proje Zekeriyaköy’de  Ortadoğu Grup  tarafından inşa ediliyor. Konut teslimlerinin önümüzdeki aylarda başlayacağı Merkez Zekeriyaköy, yeni yıl kampanyasıyla ev sahibi olmak isteyenlere büyük kolaylık sağlıyor. 


Hem konforlu bir yaşam sürmek hem de karlı bir yatırım yapmak isteyenler için 2015’e büyük fırsatlar içeren bir kampanya ile başladıklarını söyleyen Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Mehmet Gür, “Kampanya kapsamında sadece yüzde 15 ön ödeme yaparak Merkez Zekeriyaköy’den ev almak mümkün” dedi. Projede 2+1 çatı dubleksi dairelerin fiyatının 733 bin liradan, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin fiyatınınsa 1 milyon 108 bin liradan başladığını belirten Gür, uygun ödeme seçenekleriyle de konut alıcısının bütçesini rahatlattıklarını anlattı.


Merkez Zekeriyaköy projesi hakkında bilgi veren Mehmet Gür şunları söyledi:

“Merkez Zekeriyaköy’de 50 tane çatı dubleksi daire, 50 tane de bahçe dubleksi daire bulunuyor. Projede ayrıca 6 adet tripleks ikiz villa yer alıyor. Merkez Zekeriyaköy’ü doğa içinde doğa mantığıyla oluşturduk. Bu nedenle konutların yüzde 52’si bahçe yaşamına sahip. 176 metrekare ile 200 metrekare büyüklüğünde 3+1 bahçe dubleksi daireler kendi küçük doğasını kurmak ve bahçeyle uğraşmak isteyenler için ideal. 140 metrekare büyüklüğünde balkon ve teraslarıyla ön plana çıkan 2+1 çatı dubleksi dairelerse  manzarayı ve yeşili yukarıdan izlemeyi sevenler için oluşturuldu.”



Huzurlu yaşam sizi bekliyor


Mehmet Gür’ün verdiği bilgiye göre Merkez Zekeriyaköy’de yaşayanlar için günün yorgunluğunu unutturacak, kendilerini rahatlamış ve huzurlu hissettirecek tüm ayrıntılar düşünüldü. Projede yer alan aktivitelerle yaşam daha da keyifli hale getirildi. Bu nedenle Merkez Zekeriyaköy’de Mini Golf Sahası, Tenis Kortu, Basketbol Sahası, Açık Hava Fitness Alanları, Çiçek Bahçeleri, Pergolalar, Açık Yüzme Havuzları, Güneşlenme Terasları, Dinlenme Alanı ve Süs Havuzları yer alıyor. Açık alanları kadar kapalı sosyal tesisleriyle de iddialı olan Merkez Zekeriyaköy’de Fitness Club’ın yanı sıra Pilates Salonu, Saunalar, Bilardo Odası ve Cafe bulunuyor. Projede çocuklar da unutulmadı ve özgürce çocukluklarını yaşayabilmeleri için kış aylarına özel kapalı Çocuk Oyun Odası ile birlikte açık alanda Oyun Parklarına, Çocuk Yüzme Havuzuna ve Meyve Bahçelerine yer verildi.  


Binicilik tesisi yanı başında


Merkez Zekeriyaköy’ün en büyük ayrıcalıklarından biri de, projenin sınır komşusu olan Göçmen's Ranch Binicilik Tesisleri. İstanbul’un pek çok bölgesinden at binme keyfini yaşamak isteyenlerin rağbet ettiği binicilik tesisinde, Merkez Zekeriyaköy’de yaşayan aileler çocuklarına at sevgisini aşılarken, binicilikle ilgilenen yetişkinler de at binme keyfini bir adım mesafede doyasıya yaşayabilecek. 



Mecidiyeköy’e 25 dakika uzaklıkta


İstanbul’un insan tabiatına en uygun yaşam alanı Zekeriyaköy’de inşa edilen Merkez Zekeriyaköy, eşsiz konumuyla dikkat çekiyor. Zekeriyaköy Çarşısı’na 700 metre yürüme mesafesinde bulunan Merkez Zekeriyaköy, İstanbul’da denize girilebilen sınırlı yerlerden biri olan Kilyos’a ise tam 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Merkez Zekeriyaköy, yapımına başlanan üçüncü boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim’e, Kuzey Marmara Otoyolu’na, Sarıyer - Çayırbaşı Tüneli’ne ve Hacıosman-Taksim Metrosu’na da kolay ulaşılabilir bir konumda yer alıyor. Merkez Zekeriyaköy, Büyükdere Caddesi’ne 11 dakika, Maslak’a 15 dakika, Mecidiyeköy’e ise sadece 25 dakika mesafede bulunuyor. 



Ortadoğu Grup Hakkında

1981 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren Ortadoğu Grup, markalı konut projeleri Middleist ve Gönül Evleri’nin yanı sıra Şişli Memorial Hastanesi, Ortadoğu Plaza, Ortadoğu İş Merkezi, İstoç Alışveriş Merkezi gibi çok sayıda projeyi hayata geçirdi. Kuruluş, Zekeriyaköy’de yapımını sürdürdüğü  Merkez Zekeriyaköy  projesinin ardından, Sancaktepe’de inşa etmekte olduğu Resim İstanbul projesinin satışlarına ise devam ediyor. Enerji alanında da ciddi yatırımları bulunan Ortadoğu Grup’un İstanbul’da Göktürk ve Şile ile Kocaeli’ndeki tesisleri, çöp gazından elektrik üretme konusunda Avrupa’nın en büyük, dünyanın ise ilk üç tesisinden biri olarak kabul ediliyor. Ortadoğu Grup’un rüzgar ve güneş enerjisi yatırımlarının yanı sıra petrol ve gaz arama çalışmaları da bulunuyor.  


Satış Ofisi: 0212 202 7 111          

www.merkezzekeriyakoy.com



projeye sor



Geri Dön