09 / 05 / 2024

Crystal Hotels turizm öğrencileri

Crystal Hotels turizm öğrencileri

Crystal Hotels Grubu, 2015-2020 yılları büyüme stratejisinde yer alan nitelikli iş gücü yetiştirme konusunda Anadolu Üniversiteli ile işbirliği protokolü imzaladı. Proje Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerine ağırlık veriyor.

Crystal Daisy Turizm Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor! Antalya'ya 3 yıldızlı yeni otel geliyor!

Crystal Daisy Turizm Konaklama Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor. Antalya Serik'te hayata geçirilecek olan proje 233 milyon 930 bin TL'ye mal olacak.

Crystal Daisy için start verildi! Antalya'ya 137 odalı yeni otel geliyor!

Crystal Daisy Turizm Konaklama Tesisi için resmen düğmeye basıldı. 186 milyon 725 bin TL'ye mal olacak proje, Antalya Serik'te hayata geçirilecek.

Luxury Hotels Clubs Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Luxury Hotels Clubs Turizm Limited Şirketi Kağıthane’de 150.000,00 TL sermaye bedeli ile Hülya Satır, Hanife Gizem ve İnci Özcan ortaklığı tarafından kuruldu.

Barut Hotels, 140 milyon euroluk yatırımla Didim’e otel kuruyor

Akdeniz’in turizm markalarından biri olan Barut Hotels, deneyimini Ege bölgesine taşıyor. Şirket, Didim’de 547 ve 14 villalık Anda Barut Collection & BAYOU Villas adlı tesisleri kuracak.

Dedeman Turizm Grubu'nun otel yatırımları tam gaz!

Otel zinciri Dedeman Turizm Grubu'nun ilk franchise oteli 'Park Dedeman Adıyaman' adıyla geçtiğimiz cuma günü açıldı. Dedeman Hotels - Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, şirketin geleceğe yönelik hedeflerine ve pandeminin turizme etkisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Hotels Hubs Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hotels Hubs Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli Nızar Fakhourı tarafından kuruldu.

Wyndham Hotels-Resorts Türkiye'de 12 yeni otel açacak!

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis, turizm sektörünü ve grubun Türkiye planlarını açıkladı. Wyndham Hotels & Resorts Türkiye'de 12 yeni otel açmayı planlıyor.

Azade Nisa Turizm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Akka Hotels Lush Şubesi açıldı!

Azade Nisa Turizm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Akka Hotels Lush Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Akbalık tarafından açıldı.

Sianji Hotels'den Mısır'a 20 milyon dolarlık karma proje!

Sianji Hotels ve Mısırlı Boulevard Tourism Development Company ile Wellness arasında otel sözleşmesi imzalandı. Mısır’ın en ünlü turizm şirketlerinden Boulevard Tourism Development Company’nin sahibi Maged Shafik, Sianji Hotels’in yeni konseptinin ilk yabancı yatırımcısı oldu.

NG Hotels 2020’ye yani yatırımlarla hazırlanıyor!

Turizm sektörünün öncü markalarından NG Hotels, 2020 yılına yeni yatırımlarla girecek.

Güç Hotels Otelcilik ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güç Hotels Otelcilik ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çalışgan tarafından kuruldu.

Rotana Hotels'den otelde ev konsepti!

Ortadoğu’nun en büyük turizm zincirlerinden biri olan Rotana Hotels, İstanbul’daki 4 oteliyle Türkiye’de hizmet veriyor. Otel odalarının içerisinde eve dair bir çok şey mevcut. 

Adenya Hotel helal turizm konseptiyle dikkat çekiyor!

Antalya Alanya'da “Helal Turizm” konseptiyle hizmet veren Adenya Resort Hotels & Spa tatil merkezleri arasında dikkat çekiyor.

Crystal Hotels turizm öğrencileri Haberi

Crystal Hotels turizm öğrencileri

Proje Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi, Meslek Yüksek Okulu, Yabancı Diller Yüksek Okulu Azerbaycan, Makedonya, Kosova Kuzey Avrupa'daki tüm öğrencilerini kapsıyor. Anadolu Üniversitesi, Crystal Hotels Grubu çalışanlarına ve yöneticilerine e-öğrenim, iş yerinde eğitimler, mesleki sertifikasyon, yaşam boyu eğitim, uzaktan öğrenim gibi konularda destek verecek.


İstihdam olanağı!

Crystal Hotels Grubu, Anadolu Üniversitesi projelennde sponsorluk yapacak. Başarılı öğrencilere burs verilecek.Crystal Hotels CEO'su Umman Çetinbaş yaptığı açıklamada sektörde eğitimli işgücünün önemini vurguladı. ''Öğrencilerin hem akademik, hem de sektörel bilgi ve becerilerle donatılmış uzman bireyler olarak mezun olmalarını sağlamak istiyoruz. Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerine, işbirliği kapsamında yer alan ilgili programlarda aldıkları eğitim ve öğrenim ile edindikleri bilgileri kullandıkları becerileri gerçek bir iş ortamında deneyımlemelerine olanak sağlayacağız. Crystal Hotels Grnbu olarak Turizm Fakültesi bölümleri öğrencilerinin sektörel...