27 / 04 / 2024

Barut Hotels, 140 milyon euroluk yatırımla Didim’e otel kuruyor

Barut Hotels, 140 milyon euroluk yatırımla Didim’e otel kuruyor

Akdeniz’in turizm markalarından biri olan Barut Hotels, deneyimini Ege bölgesine taşıyor. Şirket, Didim’de 547 ve 14 villalık Anda Barut Collection & BAYOU Villas adlı tesisleri kuracak.



Antalya’nın en eski turizm şirketlerinden biri olan Barut Hotels Grup, 8 tesis, 2 bin 220 oda, 5 bin 500 yatak ve 2 bin 500 çalışanı ile geçen yıl 145 bin turisti ağırladı ve 1.1 milyon gecelemeye ulaştı. Şirket, bu deneyimini şimdi de yeni yatırımlarla Ege bölgesine taşıma kararı aldı.

Dunya.com’dan Kerim Ülker’in haberine göre Barut Grup, 140 milyon euroluk yeni bir yatırıma imza atarak, Didim’i turizmde bölgenin en önemli merkezlerinden biri haline getirecek. 2024 mayıs ayında hizmete girmesi planlanan Anda Barut Collection & BAYOU Villas, 547 odanın yanı sıra üst sınıf müşteriler için de 14 villa hizmete sunacak.

ANTALYA’YA ZENGİN TURİST ÇEKİYOR

Barut Hotels’in Antalya’da 8 oteli var. Bu otellerden biri olan Lara Collection’da 24 villalık özel bir alan bulunuyor. 150 dönüm arazi üzerine kurulan otelde yer alan villa konsepti ile zengin turisti çekerek kişi başı harcama limitinin artırılması hedefleniyor.

Barut Hotels, bu amaç doğrultusunda dünyanın en büyük cruise şirketi olan Royal Caribbean ile yeni bir işbirliğine gidecek. Bu uygulama ile villalarda kalmak isteyen müşteriler dünyayı gezme fırsatını da yakalamış olacak.

 

 


Geri Dön