03 / 05 / 2024

Gloria Golf Club 2,5 milyon euroluk yatırımla yenilendi!

Gloria Golf Club 2,5 milyon euroluk yatırımla yenilendi!

Avrupa'da ikinci, Türkiye'de ise en büyük 45 delikli golf sahasına sahip olan Gloria Hotels&Resorts tüm golf sahalarını 2,5 milyon euroluk bir yatırımla yenilenmiş haliyle 1 Ekim'de hizmete açılıyor..



Avrupa'da ikinci, Türkiye'de ise en büyük 45 delikli golf sahasına sahip olan Gloria Hotels&Resorts tüm golf sahalarını 2,5 milyon euroluk bir yatırımla yeniledi. 1 Ekim itibariyle, Gloria Golf Club tam kapasiteyle hizmet vermeye başlayacak. 


Özaltın Holding turizm yatırımı olan Gloria Hotels&Resorts'ün tüm golf sahaları Haziran ayı itibariyle yenilenmeye başlandı. İki adet 18 delikli, bir adet 9 delikli delikli golf sahalarıyla Türkiye'nin en büyük golf sahalarına sahip Gloria Golf Club, sahalarını tasarlayan ünlü mimar Michel Gayon kontrolünde yeniledi. 

Haziran ayı itibariyle golf sahalarını yenileme kararı aldıklarını açıklayan Gloria Hotels&Resorts Yönetim Kurulu Üyesi Elif Özdemir, Gloria'nın en iyi golf destinasyonlarından biri olduğunu ve sahaların yenilenmesiyle birlikte, bu öncülüğü sürdürmeye devam edeceğini belirtti. 


Sahaların görünümü değişiyor 


Gloria Golf Club'ta çam ormanı içerisinde yer alan Old Course, ilave edilen 9 yeni "Turnuva Tee" ile 6 bin 514 metre uzunluğa ulaştı, drenaj ve sulama sistemleri yenilendi, sahada bulunan ağaçlar temizlendi ve Bunker'ler yeniden düzenlendi. Hizmete girdiği 2005 yılından bugüne birçok önemli uluslararası turnuvaya ev sahipliği yapan New Course, ilave edilen 6 yeni Turnuva Tee ile 6 bin 534 metre uzunluğa ulaşırken, 9 delikli golf sahaları içinde Avrupa'nın önde gelen tasarımlardan birine sahip olan Verde Course'un uzunluğu, ilave dilen 5 yeni Turnuva tee ile 3 bin metreye çıktı. 


İstanbul İstiklal Gazetesi


Geri Dön