28 / 04 / 2024

Crystal Daisy için start verildi! Antalya'ya 137 odalı yeni otel geliyor!

Crystal Daisy için start verildi! Antalya'ya 137 odalı yeni otel geliyor!

Crystal Daisy Turizm Konaklama Tesisi için resmen düğmeye basıldı. 186 milyon 725 bin TL'ye mal olacak proje, Antalya Serik'te hayata geçirilecek.



Galeri Kristal yeni yatırımı Crystal Daisy Turizm Konaklama Tesisi için düğmeye bastı. Antalya Serik'te hayata geçirilecek olan proje 186 milyon 725 bin TL'ye mal olacak.

Serik Boğazkent Mahallesi'nde yükselecek olan Crystal Daisy için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı.

Crystal Daisy 9 bin 34 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek. Söz konusu arsa Galeri Kristal Turizm İnşaat Pazarlama ve Ticaret A.Ş.'ye ait.

Crystal Daisy için start verildi! Antalya ya 137 odalı yeni otel geliyor!

ANTALYA'YA 3 YILDIZLI YENİ OTEL GELİYOR

3 yıldızlı otel statüsünde tasarlanan Crystal Daisy 2 yataklı 128 oda, 3 yataklı 7 oda ve bedensel engelliler için 2 oda olacak şekilde toplam 137 oda yer alacak. 

Paylaşılan detaylara göre, Crystal Daisy turizm konaklama tesisinde bodrum, zemin +1 normal kat yer alacak.

Söz konusu raporda yer alan bilgilere göre, inşaat aşamasındaki çalışmalardan kaynaklı oluşacak gürültüden olumsuz etkilenecek en hassas alan yaklaşık olarak 10 metre uzaklıkta yer alan konut alanı şeklinde belirtildi.
 

Zermeram Elmas Evler'in lansmanı Eylül'de! 214 konutluk yeni proje!

Bilek Otel kapasite artışı için başvuru yapıldı! Kağıthane'deki otelin oda sayısı 222'ye çıkarılacak!

Gaziantep Kule Hotel SPA için düğmeye basıldı! Şahinbey'e 238 odalı otel geliyor!


Geri Dön