27 / 04 / 2024

Ömer Gecek Termal Otel için start verildi! Afyonkarahisar'a 100 odalı yeni otel geliyor!

Ömer Gecek Termal Otel için start verildi! Afyonkarahisar'a 100 odalı yeni otel geliyor!

Ömer Gecek Termal Otel için resmen düğmeye basıldı. 90 milyon 884 bin TL'ye mal olacak proje, Afyonkarahisar İli Merkez ilçesinde hayata geçirilecek.



Çekiçler İnşaat'ın yeni yatırımı Ömer Gecek Termal Otel için düğmeye bastı. AfyonKarahisar Merkez ilçesinde hayata geçirilecek olan proje 90 milyon 884 bin TL'ye mal olacak.

Çakır Mahallesi'nde yükselecek olan Ömer Gecek Termal Otel için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı.

Ömer Gecek Termal Otel 13 bin 500 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek. Söz konusu arsa maliye hazinesi ait. 

Ömer Gecek Termal Otel için start verildi! Afyonkarahisar a 100 odalı yeni otel geliyor!

AFYONKARAHİSAR'A YENİ TERMAL OTEL GELİYOR!

Termal otel olarak tasarlanan Ömer Gecek Termal Otel 5 katlı ve 5 yıldızlı termal otel kriterlerine göre inşa edilecek. İnşaat çalışmalarının 3 yıl sürmesi planlanıyor. 

Ömer Gecek Termal Otel için start verildi! Afyonkarahisar a 100 odalı yeni otel geliyor!

ÖMER GECEK TERMAL OTEL NEREDE? ÖMER GECEK TERMAL OTEL LOKASYON BİLGİSİ!

Ömer Gecek Termal Otel Tesis alanının kuzeyinde ve doğusunda termal otel tesisleri, güneyinde Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, batısında ise 112 Komut Merkezi, Afyonkarahisar Afet ve Acil Durum Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Bölge Trafik Denetleme Şubesi Müdürlüğü bulunmaktadır. Proje alanının Afyonkarahisar merkezine olan uzaklığı Şekil 5 de gösterildiği üzere
6.6 km’dir.

Balıkesir Erdek'te yeni otel için start verildi! 74 odalı otel 88.6 milyon TL'ye yapılacak! 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı: 128 odalı yeni otel geliyor!

Geri Dön