01 / 05 / 2024

Derince Havuz Projesi için start verildi!

Derince Havuz Projesi için start verildi!

Yedi aylık süreçte projeler üzerinde yoğunlaşan ve yol haritasını belirleyen Başkan Bulut, vizyon projeleri bir bir uygulamaya başlıyor. Bu doğrultuda Yavuz Sultan Mahallesi’nde yapılması planlanan Havuz Projesi için start verildi.




Göreve başladığı yedi aylık süreçte projeler üzerinde yoğunlaşan ve yol haritasını belirleyen Başkan Bulut, vizyon projeleri bir bir uygulamaya başlıyor. Bu doğrultuda Yavuz Sultan Mahallesi’nde yapılması planlanan Havuz Projesi için start verildi.


2004-2009 yılları arasında belediye başkanlığı yaptığı dönemde Derince’ye kazandırdığı birbirinden önemli eserlerle, ilçenin adını yurt çapında duyurmayı başaran Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, başkanlık koltuğuna oturduğu ikinci döneminde de vizyon projeleri uygulamaya kararlı. Göreve geldiği yedi aylık süreçte projeler üzerinde yoğunlaşan ve ilçenin orta vadeli yol haritasını belirleyen Başkan Bulut, artık bu projeleri uygulama noktasında çalışmalara imza atıyor. TOKİ’nin İsmetpaşa Stadı ile birlikte Derince sınırları içerisinde yer alan yüzme havuzunu da Emlak Konut’a devretmesi neticesinde burada yapılacak olan yıkım çalışmalarının ardından ilçede havuz eksikliği yaşanmayacak. Başkan Bulut, böyle bir boşluk yaşanmaması için çalışmaları hemen başlattı.


 


Derince sportif alanda da marka olacak


Başkan Bulut’un girişimleriyle Yavuz Sultan Mahallesi Canan Caddesi üzerinde yapılması planlanan Havuz Projesi ile ilgili son yapılan Meclis Toplantısı’nda Havuz ve spor kompleksinin yapılması veya yaptırılması ve kiraya verilmesi ile ilgili Belediye Başkanı’na ve encümenine yetki verilmesi yönünde karar alındı. Belediye kaynakları dışında farklı yöntemlerle ilçeye çok önemli bir tesis kazandırmayı planlayan Başkan Bulut’un düşündüğü spor kompleksinin içerisinde yüzme havuzu, sosyal tesisler, kafeterya ve otopark yer alıyor. Sadece bölge sakinlerine değil tüm Kocaeli’ye hitap edecek olan bu projeyi yaşama geçirme noktasında kararlı olduklarını ifade eden Başkan Bulut, “Yapacağımız çalışmalarla Derince’yi sportif alanda da marka haline getireceğiz” dedi.



Kocaeli Gazetesi


Geri Dön