21 / 05 / 2024

Derince şelale Projesi

Derince şelale Projesi

Yedi aylık süreçte projeler üzerinde yoğunlaşan ve yol haritasını belirleyen Başkan Bulut, vizyon projeleri bir bir uygulamaya başlıyor. Bu doğrultuda Yavuz Sultan Mahallesi’nde yapılması planlanan Havuz Projesi için start verildi.

10 soruda TOKİ Kocaeli Derince 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Derince ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ Derince projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli Derince 2022 sosyal konut projesi...

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 37 daire teslim edildi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki 37 adet konut sahiplerine teslim edildi.

Kocaeli Derince Belediyesi'ne ait daireler satışa çıkarıldı!

Kocaeli'yle bağlı Derince Belediyesi, Yenikent Mahallesi Araptepe Mevkii’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 59 daireyi satışa çıkardı

Derince Araptepe'deki dönüşüm projesi yeniden başladı!

Derince Yenikent Mahallesi Araptepe bölgesinde ara verilen kentsel dönüşüm projesi gerekli yasal izinlerin alınmasıyla yeniden başladı.

Derince Araptepe'deki dönüşüm projesi durduruldu!

Derince Belediyesi'nce ihalesi düzenlenen ve Derince Araptepe'de yapımına başlanan kentsel dönüşüm projesi izinsiz hafriyat çalışması yapıldığı nedeniyle Büyükşehir tarafından durduruldu.

Serdivan Şelale Park’ın ihalesi yapıldı!

Sakarya Serdivan Belediyesi'nin yeni vizyon projesi olan Şelale Park’ın ihalesi gerçekleşti. Serdivan Belediyesi tarafından açıklama yapıldı.

Çeşme Şelale Evleri ulaşımı ile dikkat çekiyor!

Emsa İnşaat, bugüne kadar İzmir'de birçok başarılı projeye imza attı. Emsa İnşaat'ın yeni projesi olan Çeşme Şelale Evleri hakkında bilgi haberimizde yer alıyor.

Kocaeli Derince'deki deniz doldurma projesine durdurma!

Kocaeli'deki "Safi Port Derince Limanı İlave Dolgu Yapımı ve Dip Tarama Projesi" için verilen "Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Gerekli Değildir" kararının yürütmesi durduruldu.

Derince'de kültür merkezi ve restoran ihalesine 3 teklif geldi!

Derince Belediyesi’nin prestij projesi olan Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant tesislerinin yapımıyla ilgili ihalede dün teklifler alındı. Derince Belediyesi’ndeki ihaleye, üç firma teklif verdi.

Derince Piri Reis Kültür Merkezi'nin ihalesi 3 Mayıs'ta!

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un, “İlçemizin prestij projesi” dediği Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant’ın ihalesi 3 Mayıs’ta yapılacak.

TOKİ Derince Gazeteci Konutları'nda başvurular başlıyor!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimizin girişimleriyle, Derince İlçesi Çınarlı mahallesinde 24,5 dönüm alan üzerinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresine yaptırılacak olan 140 konutluk projesi son aşamaya geldi.

Derince Limanı genişletme projesi protesto edildi!

CHP'liler, Derince Limanı'na yapılması planlanan dolgu ve genişletme projesini protesto etmek adına bir basın açıklaması yaptı. Tahsin Tarhan, "İlla bu projeyi yapacağız diyorsanız referanduma giderek bunu Derince halkına sormalısınız" dedi.

Konya Beyşehir BSA kanalında şelale projesi hayata geçirildi!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi tarafından DSİ 4. Bölge Müdürlüğü’nün de onayı doğrultusunda başlatılan çalışmalar kapsamında, Beyşehir-Suğla-Apa (BSA) kanalı içerisinde şelale projesi hayata geçirildi.

Derince şelale Projesi Haberi

Derince şelale Projesi


Göreve başladığı yedi aylık süreçte projeler üzerinde yoğunlaşan ve yol haritasını belirleyen Başkan Bulut, vizyon projeleri bir bir uygulamaya başlıyor. Bu doğrultuda Yavuz Sultan Mahallesi’nde yapılması planlanan Havuz Projesi için start verildi.


2004-2009 yılları arasında belediye başkanlığı yaptığı dönemde Derince’ye kazandırdığı birbirinden önemli eserlerle, ilçenin adını yurt çapında duyurmayı başaran Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, başkanlık koltuğuna oturduğu ikinci döneminde de vizyon projeleri uygulamaya kararlı. Göreve geldiği yedi aylık süreçte projeler üzerinde yoğunlaşan ve ilçenin orta vadeli yol haritasını belirleyen Başkan Bulut, artık bu projeleri uygulama noktasında çalışmalara imza atıyor. TOKİ’nin İsmetpaşa Stadı ile birlikte Derince sınırları içerisinde yer alan yüzme havuzunu da Emlak Konut’a devretmesi neticesinde burada yapılacak olan yıkım çalışmalarının ardından ilçede havuz eksikliği yaşanmayacak. Başkan Bulut,...