29 / 04 / 2024

Crystal Hotels nirvana lagoon

Crystal Hotels nirvana lagoon

Crystal Hotels zincirinin son halkası Nirvana, Maldivler' den esinlendi. Nisan'da acçlacak otel, VIP hizmet verecek. Butler, özel yiyecek-içecek ve havaalanında hızlı geçiş gibi hizmetler olacak.

Choice Hotels, Türkiye'de 3 yeni otel açacak!

Choice Hotels, 2014 yılında Clarion markasıyla girdiği Türkiye piyasasında Ascend Hotel Collection markasıyla Alaçatı, Cunda ve Bodrum’da üç yeni otel açacak.

Crystal Lagoons, Dubai Cityscape Fuarı'na katılıyor!

Crystal Lagoons, gayrimenkul dünyasının önde gelen fuarlarından Dubai Cityscape'e damga vurmaya hazırlanıyor.

Crystal Lagoons görücüye çıkarıyor!

Kullandığı ileri teknolojiyle dünyanın her yerinde kristal berraklığındaki yapay denizlerin çok düşük maliyetlerle inşa edilip işletilmesini sağlayan Crystal Lagoons, üstün teknolojisini beş ülkede görücüye çıkarıyor.

Kaya Hotels'den İran'a otel yatırımı!

Kaya Hotels, İran'ın ilk uluslararası otelini geçtiğimiz günlerde Tebriz'de açtı. Kaya Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Doruk Kaya, Meşhed ve İsfahan'ı da mercekleri altına aldıklarını söylüyor.

Beyoğlu Melek Hotels Pera açılışa hazırlanıyor!

Mehmet Ulusoy, Marmaris'te açtığı Melek Hotels zincirinin üçüncü halkasını Beyoğlu'nda faaliyete geçiriyor. Ulusoy'un Melek Hotels Pera adıyla yeni bir butik oteli hazırlamakta olduğu belirtiliyor.

Titanic Hotels'den Belek'e yeni golf oteli!

Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, " Belek’te golf temalı otel projemiz var. Üst segment golf hedef kitlesine hitap edecek yeni golf oteli projemiz için çalışmalarımız devam ediyor. " dedi.

Crystal Lagoons ile çevre dostu ürünler gayrimenkul projelerinde!

Yüzülebilir turkuaz lagünlerin inşa edilip işletilmesini sağlayan ve yakın zamanda Türkiye pazarına giren Crystal Lagoons, tüm projelerinde kullandığı doğa dostu teknolojilerle dikkat çekiyor.

Crystal Lagoons doğa dostu teknolojilerle dikkat çekiyor!

Yüzülebilir turkuaz lagünlerin inşa edilip işletilmesini sağlayan ve yakın zamanda Türkiye pazarına giren Crystal Lagoons, tüm projelerinde kullandığı doğa dostu teknolojilerle dikkat çekiyor.

Rixos Hotels'ten Düşük Proteinli Hotel Projesi!

10 ülkede 27 oteli ile hizmet veren Rixos Hotels, 1 Haziran 2016 Ulusal Fenilketonüri (PKU) Farkındalık Günü’nde, Rixos Sungate’te uygulamaya başlayacağı ‘Düşük Proteinli Beslenme Hotel Konsepti Projesi’ni tanıttı.

Endless Hotels Group'tan Şişli ve Taksim'e 3 otel!

Endless Hotels Group'un bugün İstanbul Taksim'de 3 oteli bulunuyor. Grubun Şişli ve Taksim bölgelerinde inşaat halinde 3 oteli daha var. Bunlardan birisi ise sanat konseptli olacak.

Choice Hotels International, Ortadoğu'da 25 otel açacak!

Choice Hotels International, Equinox Ventures Ltd. ile imzaladığı anlaşma ile 2021’e kadar Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’da Clarion, Comfort ve Quality markalarıyla 25 otel açacak.

Titanic Hotels Bodrum açıldı!

Türkiye’nin en seçkin otel zincirlerinden Titanic Hotels, Bodrum’un en güzel koylarından Güvercinlik’te, Pina Yarım Ada’sından Cennet Koyu’nu seyreden çok özel bir konumda misafirlerini ağırlamak üzere yeni oteli Titanic Deluxe Bodrum’un kapılarını açtı

HNA Group, Carlson Hotels'i satın alıyor!

Starwoods Hotels'i Marriott International'a kaptıran Çinliler otel yatırımında inat etti. Çinli HNA Group, Radisson Hotel zincirinin sahibi Carlson Hotels`i satın alıyor.

Crystal Hotels nirvana lagoon Haberi

Crystal Hotels nirvana lagoon

Antalya, Bodrum ve Kapadokya'daki 13 tane Crystal markalı oteli, 18 bin yattık kapasitesiyle Türkiye'deki en büyük yerli otel grubu olan Kilit Şirketler Grubu, Antalya'daki yeni yatırımıyla konuklarını Nirvana'ya ulaştıracak. 

110 milyon euro ciro Beldibi'nde 100 milyon euroya Nirvana Lag'oon Villas Suites&SPA adını verdiği 14'üncü otelini Nisan ayında açmaya hazırlanan grup, İstanbul'da da şehir oteli açmak için görüşmeler yapıyor. Geçen yıl cirolarının 110 milyon euro civarında olduğunu belirten Crystal Iiotels'in CEO'su Umman Çetinbaş, 2 yıldır Nirvana projesi üzerinde çalıştıklarını söyledi. Çetinbaş, "Çok özel bir projeye imza atmak istedik. Bu yüzden nakış gibi işledik. Kurulu bir tesisi yıktık. 3 bin 500 ağaca dokunmadık. Malp tarsı ahşap villar yaptık. Otelimiz Türkiye'nin en iyisi olacak diyoruz" değerlendirmesini yaptı. 

Yatırımlar sürecek 2014 yılında Nirvana ile 14'üncü...