03 / 05 / 2024

Crystal Lagoonsu tercih etmek için 6 neden

Crystal Lagoonsu tercih etmek için 6 neden

Kullandığı ileri teknolojiyle dünyanın herhangi bir lokasyonunda kristal berraklığındaki yapay denizlerin çok düşük maliyetler ile inşa edilip işletilmesini sağlayan Crystal Lagoons, Türkiye'de hem konut sahiplerine hem de proje geliştiricilerine eşsiz fırsatlar sunuyor.

İnsaat sektöründe yeşil çatılar tercih ediliyor!

Sanayi tesislerinden konutlara kadar geniş bir bina yelpazesinde kullanılabilen yeşil çatı sistemlerinin Türkiye'de daha çok büyük projelerde tercih ediliyor.

Kadınlar geniş ve ferah evleri tercih ediyor!

Konut alım sürecinde büyük etkisi olan, hatta son kararı veren kadınlar,geniş, ferah ve kullanışlı projeleri tercih ediyor. Gözüm: Allora Beytepe'deki 2+1’lerimizde bile yer verdiğimiz çamaşır odası gibi detaylarıyla hanımların beğenisini kazanıyor” dedi.

Kapadokya'da turistler butik otelleri tercih ediyor!

Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir'in tarihi ve turistik merkezlerini gezip görmeye gelen yerli turistlerde artık butik otelleri tercih ediyor.

1984 yılında 3 odalı ev tercih ediliyormuş!

1984 yılında konut sahibi olmak isteyenlerin yüzde 60'ı, 3 odalı evi tercih ediyormuş. 785 kişi üzerinde yapılan araştırmaya göre, orta sınıfın konut sahibi olabilmek için gözden çıkardığı aylık taksit 5 ile 20 bin lira arasında değişiyormuş.

Zenginler 2. evleri için Londra'yı tercih ediyor!

Dünyanın en zenginleri, yaşadıkları şehirlerin dışında ikinci ev olarak yurtdışında sahip olmak istedikleri evleri için Londra’yı tercih ediyorlar, ikinci sırada ise New York’u tercih ediyor.

3 büyükler Wilo'yu tercih etti!

Wilo ürünleri Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinden sonra Beşiktaş’ın da tercih ettiği marka olarak Vodafone Arena’da yer aldı. Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’da ısıtma ve altyapı sistemleri için Wilo pompaları kullanıldı.

Araplar tatil için Uludağ'ı tercih etti!

Ortadoğu'daki Arap ülkelerinden çok sayıda iş adamının alışveriş merkezi ve konut projeleri gibi yatırım girişimlerine de hazırlandığı Bursa'da, Uludağ'ı tercih eden tatilcilerin yaklaşık yüzde 30'u yine Araplardan oluşuyor.

Boşananlar hangi semtlerde oturmayı tercih ediyor?

ABD'li Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, evlilik ve boşanmaların ev tercihlerine etkisini mercek altına aldı. Boşananlar hangi semtlerde, nasıl evleri tercih ediyor? Neden? İşte yanıtı...

Konut alan yabancılar Antalya, İstanbul ve Aydın'ı tercih etti!

TÜİK verilerine göre yabancılar, Ocak-Kasını 2014 döneminde 17 bin 104 adet konut satın alırken en fazla tercih edilen kentlerin ise denize kıyısının olması dikkati çekti.

Crystal Concepts Seyahat Yönetimi Etkinlik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Crystal Concepts Seyahat Yönetimi Etkinlik Danışmanlık Anonim Şirketi, Duygu Kuşkulu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 150 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta Şişli, Meşrutiyet Mahallesi'nde kuruldu.

Tez Tour'un iki oteli Crystal Hotels'in oldu!

Uzun zamandır finansal kriz içerisinde olduğu söylentileri dolaşan Rus tur operatörü Tez Tour, Antalya'daki iki otelini Kilit Grubu'nun sahibi olduğu Crystal Hotels'e sattı. Böylece Crystal Hotels'in otel sayısı 14'ten 16'ya yükseldi.

En çok tercih edilen turlar; Roma, Prag ve Barselona!

Araştırmaya göre tatilcinin yüzde 98'i Çek Cumhuriyeti'nden memnun dönerken en çok da gemiyle gezmeyi sevdi. Öte yandan Türkiye'de tatilcinin en çok tercih ettiği 3 şehir Roma, Prag ve Barselona oldu.

Kadın turistler en çok Antalya'yı tercih ediyor!

Kadın turistlerin Antalya 'yı tercih ettiğini belirten AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman, " Yalnız seyahat eden kadınların sayısı, erkeklerden 1 milyon kişi kadar fazla " diye konuştu.

Crystal Lagoonsu tercih etmek için 6 neden Haberi

Crystal Lagoonsu tercih etmek için 6 neden

Hem yüzülebilen hem de içinde her türlü su sporunun yapılabildiği turkuaz ve berrak yapay denizlerin düşük maliyetler ile inşa edilip işletilmesini sağlayan Crystal Lagoons, konut sahiplerine ve proje geliştiricilerine eşsiz fırsatlar sunarak dünya üzerindeki herhangi bir yere kumsal konforunu getiriyor.


Crystal Lagoons’ün geliştirdiği rakipsiz teknoloji sayesinde Malpler’in beyaz kumsallarla çevrili turkuaz berrak deniz ortamı artık Türkiye'de yapay olarak çok düşük inşaat ve işletme maliyetleri ile geliştirilebiliyor.


İşte konut sahiplerinin ve proje geliştiricilerinin Crystal Lagoons projelerini tercih etmesi için 6 neden:


1) 365 gün tatil keyfi

Türk insanı deniz ve göl manzaralı evleri çok seviyor. Crystal Lagoons sayesinde turkuaz sular ve bembeyaz kumsallar 365 gün boyunca kapınızın önünde olacak. Sahil şeridinin tamamına yakınında yapılaşma olduğu göz önüne alınırsa, Crystal Lagoons teknolojisi ile sahil şeridinden...