03 / 05 / 2024

csb burs başvurusu

csb burs başvurusu

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bünyesinde bulunan Türkiye Çevre Koruma Vakfı 2014 yılı itibarı ile hak kazanan 38 yüksek lisans ve doktora öğrencisine burs veriyor.

Depremzedelere burs başvurusu nasıl yapılır? Depremzede öğrencilere kaç para burs verilecek?

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki depremin tesiri altına alan ve mağduriyet yaşayan öğrencilere burs verileceği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyuruldu.  Gündemde yer alan bursun ayrıntıları ve başvuru koşulları araştırılıyor. İşte detaylar.

Başvurusu onaylanan herkesin hesabına 3 aylık toplu ödeme yapıldı! TC kimlik numarası 0, 2, 4, 6, 8 olanlar...

Burs ve kredi ödemelerinin hesaplara yatırılacağı tarih gündemde yer almaya devam ediyor. Bu kapsamda Başvurusu onaylanan herkesin hesabına 3 aylık toplu ödeme yapıldı! TC kimlik numarası 0, 2, 4, 6, 8 olanlar gününde çekecek.

İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak? İBB burs başvurusu açıklandı mı? İBB burs 2 taksit ne zaman yatacak 2022?

İBB burs başvurusunun sonuçları öğrenciler tarafından merakla bekleniyor. 2022 İBB burs başvurusu sonuçları her gün itina ile sorgulanmaktadır. İşte İBB burs başvurusu 2022 sonuçlarına dair merak edilenler!

KYK burs başvurusu ne zaman açıklanacak 2022? KYK burs başvuruları ne zaman bitiyor?

KYK burs başvurularının ne zaman bittiği ve sonuçlarının ne zaman açıklanacağı öğrencilerin gündeminde yer alıyor. İşte o detaylar!

Öğrenciler müjde! KYK burs ve öğrenim kredisi 2022 başvuruları başladı! Elinizi çabuk tutun!

Öğrencilerin heyecanla beklediği Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve kredileri için başvurular başladı. Peki hangi öğrenciler burs alabilir? Burs başvuruları nereden nasıl yapılır? İşte 2022-2023 burs başvurusu detayları...

KYK burs başvuruları başladı mı 2022, ne zaman? Yükseköğrenim KYK burs başvurusu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

KYK burs başvurusu, ÖSYM'nin YKS öncelik sonuçlarını açıklamasıyla öne çıkan konulardan biri oldu. 2022 Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü burs başvuru tarihleri öğrenciler tarafından izleniyor. Peki, KYK burs başvuruları ne zaman ve başvuru nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ Evleri başvurusu ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Turkuaz Vadisi'nde bulunan 6 konut satışa çıkarılıyor. Peki, Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ Evleri başvurusu ne zaman?

TOKİ Van Kevenli'de 10 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlıyor!

TOKİ Van Kevenli'de 10 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlıyor. Satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen projede 79,41 metrekare büyüklükte daireler bulunuyor.

TOKİ Osmaniye Yaveriye'de 8 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlayacak!

TOKİ Osmaniye Yaveriye'de 8 adet konut başvurusu 1 Ekim'de başlayacak. Satış işlemlerini T. Halk Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 722,76 TL'lik aylık taksilerle ödeme yapılabiliyor.

2b arazi başvurusu nasıl yapılır?

Orman vasfını yitirmiş, kadastro marifetiyle orman alanları dışına çıkartılmış, bir daha geri kazanılamayacak olan alanlara 2b arazi deniyor. Peki, 2b arazi başvurusu nasıl yapılır?

Kentsel dönüşüm başvurusu için gerekenler!

Kentteki sorunlu alanların sağlıklı ve yaşanabilir hale getirilmesi için yıkıp yeniden yapma, uygulamasına kentsel dönüşüm deniyor. İşte, kentsel dönüşüm başvurusu için gerekenler!

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura başvurusu!

Toplam 250 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje İstanbul İl'i Başakşehir İlçe'sinde yükseliyor. Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura başvurusu en geç 28 Eylül 2015 tarihinde yapılacak.

Konut kredisi başvurusu için gereken evraklar!

Banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türü konut kredisi oluyor. Peki, konut kredisi başvurusu için gereken evraklar nelerdir?

csb burs başvurusu Haberi

csb burs başvurusu

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bünyesinde bulunan Türkiye Çevre Koruma Vakfı 2014 yılı itibarı ile hak kazanan 38 yüksek lisans ve doktora öğrencisine burs veriyor. Karşılıksız olarak verilen burs bedelleri yüksek lisans öğrencilerine 12 ay süre ile ayda 600 TL, doktora öğrencilerine ise 24 ay süre ile aylık 900 TL olarak belirlendi.


2015 yılında 25 yüksek lisans, 25 doktora öğrencisi olmak üzere toplam 50 öğrenciye burs verilmesi planlanmaktadır. Vakıf tarafından Bakanlığın iştigal konularından oluşan burs konuları 7 ana başlık altında, toplam 55 alt başlıkta yer alıyor.


-Burs verilecek ana başlıklar-


 - ENERJİ

- KENTSEL DÖNÜŞÜM

- MEKÂN / SOSYAL HAYAT

- DENİZ VE KIYI YÖNETİMİ

- İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE HAVA YÖNETİMİ

- SU VE TOPRAK YÖNETİMİ

- ATIK YÖNETİMİ 


Türkiye Çevre Koruma Vakfı tarafından yeni yılda yine aynı konu...