05 / 07 / 2024

CSB Mühendislik şirket

CSB Mühendislik şirket

CSB Mühendislik Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cahit Sıtkı Bozkulak tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Beykoz, Kavacık Mahallesi, Özkan Sokak'ta kuruldu.

Ayalp Group İnşaat Mühendislik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Ayalp Group İnşaat Mühendislik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirket bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Ali Geldi tarafından kuruldu.

Agena Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Agena Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Oryap Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi merkez nakli yapıldı!

Oryap Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi merkez nakli yapıldı. Oryap Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket’in merkez nakli Ataşehir’de yapıldı.

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıyıldız ve Ayhan Sarıyıldız tarafından kuruldu.

Proyapı Mühendislik'in acı günü! Mehmet Zeki Aygen vefat etti!

Proyapı Mühendislik'n şirket ortaklarından Akif Aygen'in babası Mehmet Zeki Aygen vefat etti. Merhumun cenazesi bugün defnedilecek.

Hay Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Hay Mühendislik Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. Şirket, Sancaktepe 'de yer alıyor.

Kırpart, 3 ülkede Ar-Ge mühendislik ofisi açacak!

İhracattaki başarısını Turquality ile desteklemek isteyen Kırpart, 2020 yılına kadar Çin, Almanya ve Amerika’da Ar-Ge mühendislik ofisleri açmayı hedefliyor. Şirket ayrıca, Çin’de teknolojik üretim yapan bir fabrika kurmayı da planlıyor.

CSB Mühendislik Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CSB Mühendislik Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cahit Sıtkı Bozkulak tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Beykoz, Kavacık Mahallesi, Özkan Sokak'ta kuruldu.

Dağ Mühendislik Kartal'da 700 konut inşa edecek!

Dağ Mühendislik, Kartal Yakacık'ta hayata geçireceği konut projesi için geri sayıyor. İstanbul’da Emlak Konut GYO’nun ihalelerine katılarak dikkatleri üzerine çeken şirket, Kartal ve Bahçekent’te yeni projelere imza atacak.

Ömel Mühendislik yeni tesisi için Nilüfer OSB'de yer arıyor!

Ömel Mühendislik, bu yıl satış odaklı büyümeyle ciroda yüzde 20 artış hedefliyor. Elektronik sistemler hizmetine, gelecek yıl mekanik sistemlerini de eklemenin planlarını yapan şirket, yeni tesis için Nilüfer OSB'de yer arayışında...

İspadana Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İspadana Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 5 Ağustos 2014 tarihinde kuruldu. Şirket Ramin Forouzandeh tarafından İstanbul Şişli ilçesinde kuruldu.

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Dursun Akın tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Aytek Şahin ve Ayhan Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu

CSB Mühendislik şirket Haberi

CSB Mühendislik şirket

CSB Mühendislik Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cahit Sıtkı Bozkulak tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Nisan'da Beykoz, Kavacık Mahallesi, Özkan Sokak'ta kuruldu. 


CSB Mühendislik Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; ELEKTRİK a. Her türlü elektrikli ve elektronik aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. b. Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu, uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri, regülatör ve bunların yedek parça ve aksesuarları ile yine her türlü alçak ve yüksek gerilim elektrik malzemelerinin ithali, ihracı, yurtiçi ve yurtdışı pazarlaması ile bu malzeme ve cihazların toptan ve perakende alım ve satımını gerçekleştirmek. c. Yurt...