13 / 05 / 2024

Cts Tour Travel iletişim

Cts Tour Travel iletişim

Cts Tour Travel Turizm İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 250  bin TL sermaye bedeli ile Cihan Mermertaş tarafından kuruldu.

Cts Tour Travel Turizm İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cts Tour Travel Turizm İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 250  bin TL sermaye bedeli ile Cihan Mermertaş tarafından kuruldu.

Loho Travel Tourısm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loho Travel Tourısm Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Khayal Taghıyev tarafından kuruldu.

All Colours Travel Turizm ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

All Colours Travel Turizm ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Bayraktar tarafından kuruldu.

Royan Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Royan Travel Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Seyedalıreza Mostofi ve Zahra Hosseini ortaklığıyla kuruldu.

Travel İnn Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel İnn Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karcı ve Savaş Aral ortaklığıyla kuruldu.

Red Travel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Red Travel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayanollah Ramezanı, Masoud Karımkhanı ve Mesut Atasoy ortaklığıyla kuruldu. 

Easy Travel Gayrimenkul Ticaret Şirketi kuruldu!

Easy Travel Gayrimenkul Ticaret Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Alkalaf tarafından kuruldu.

Travel Network Turizm Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel Network Turizm Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Habil Aliyev, Muzaffar Abbasov ve Parvız Jafarov ortaklığıyla kuruldu.

Aziz Travel Services Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aziz Travel Services Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Radhia Belghith tarafından kuruldu.

May Travel Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

May Travel Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 51 bin TL sermaye bedeli ile Mert Mete ve Alpaslan Yunus Karabudak ortaklığıyla kuruldu.

Ser Tour Turizm Seyahat Gemicilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ser Tour Turizm Seyahat Gemicilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gökhan Mansız tarafından kuruldu...

Full City Travel Turizm Servis Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Full City Travel Turizm Servis Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilgehan Altun ve Emre Özçelik ortaklığıyla kuruldu...

Aren Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aren Travel Turizm Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 Bin TL sermaye bedeli ile kuruldu...

Cts Tour Travel iletişim Haberi

Cts Tour Travel iletişim

Cts Tour Travel Turizm İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 250  bin TL sermaye bedeli ile Cihan Mermertaş tarafından kuruldu.

Cts Tour Travel Turizm İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir...