30 / 04 / 2024

Cubes Ankara basın toplantısı

Cubes Ankara basın toplantısı

Nuhoğlu İnşaat, Dalgıç GY işbirliğiyle Ankara’nın en iddialı karma projesi “Cubes Ankara” basın toplantısı 24 Nisan'da yapılacak.

Cubes Ankara'nın değeri 1 yılda 3.7 milyar arttı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan Ankara Cubes projesinin değeri resmen açıklandı. Peki Vakıf GYO Cubes Ankara projesinin 2023 değeri ne kadar oldu?

Cubes Ankara: Ankara'nın yeni havası!

Vakıfbank ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iştiraki olan Vakıf GYO’nun başkent Ankara’da inşa ettiği Cubes Ankara projesi 'Ankara'nın yeni havası' sloganıyla satışa çıkarıldı.

Cubes Ankara'da satışlar başladı!

Vakıfbank ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iştiraki olan Vakıf GYO’nun Ankara’da hayata geçirdiği Cubes Ankara projesi “Ankara’nın yeni havası” satışa çıkarıldı. 

Cubes Ankara'nın değeri ne kadar?

Vakıf GYO'nun Cubes Ankara projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. Peki Cubes Ankara'nın değeri ne kadar?

Cubes Ankara'nın ana yüklenici ihale süreci tamamlandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı mülkiyetinde bulunan Cubes Ankara'nın ana yüklenici ihale süreci tamamlandı.

Vakıf GYO Cubes Ankara'nın tadilat ruhsatı alındı!

Vakıf GYO'nun Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çukurambar Mahallesi'ndeki projesi "Cubes Ankara Projesi"nin yapı tadilat ruhsatı alındı. 

Vakıf GYO Cubes Ankara projesinin yapı ruhsatı alındı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara ili, Çankaya ilçesi, Çukurambar Mahallesi, 16124/5 ve 16125/4 Ada/Parseller üzerinde geliştirilmekte olan karma kullanımlı "Cubes Ankara Projesi"nin yapı ruhsatı alındı...

Vakıf GYO Cubes Ankara'nın tapusu 253 milyon TL'ye devredildi!

Vakıf GYO'nun Cubes Ankara Projesi'nin 207 bin 853 metrekare kapalı inşaat alanına haiz, konut, ofis, ticari ve sosyal donatı alanlarından oluşan karma kullanımlı, 253 milyon 6 bin TL'lik ekspertiz değerine sahip ve yüzde 15 inşaat ilerleme seviyesinde tapu devir işlemi tamamlandı...

TÜGEM'in Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği basın toplantısı yarın!

TÜGEM’in Ankara Lansmanı ve Gayrimenkul Sektörünü bilgilendirmek amacıyla "Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği ve MYK süreci" hakkındaki basın toplantısı yarın gerçekleştirilecek...

Atakule GYO basın toplantısı 9 Ekim'de!

Türkiye’nin lider ve güvenilir şirketlerinden Atakule GYO; Ankara’nın en önemli simgelerinden Atakule'yi yeniden inşa etti. Atakule GYO basın toplantısı 9 Ekim'de yapılacak. 

Residence Inn By Marriott, Cubes Ankara’da açılacak!

Ankara'da hayata geçirilen Cubes Ankara projesinin otel bölümü için dünyanın prestijli otel zincirlerinden Marriott International’ın Residence Inn By Marriott markası ile anlaşıldı.

Cubes Ankara’nın otel bölümü için imzalar atılıyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Nuhoğlu, Dalgıç ve Lejant’ın birlikte hayata geçirdiği Cubes Ankara projesinin otel bölümü için dünyanın prestijli otel zincirlerinden Marriott International ile anlaşma sağlandı.

Çankaya Cubes Ankara teslim tarihi!

Konut ve ofislere yer verilen Cubes Ankara projesi 20 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Çankaya Cubes Ankara teslim tarihi ne zaman?

Cubes Ankara basın toplantısı Haberi

Cubes Ankara basın toplantısı

Türkiye’nin sembol yapılarına imza atan ve gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından olan Nuhoğlu İnşaat, Dalgıç GY işbirliğiyle Ankara’nın en iddialı karma projesi “Cubes Ankara”yı hayata geçiriyor.


Ankara’da; ofis, konut, alışveriş alanları, otel ve eğlence merkezinden oluşan çok yönlü karma projenin Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu’nun ev sahipliğinde Cubes Ankara basın toplantısı 24 Nisan'da...