16 / 05 / 2024

Çubuk 1 Barajı yenileme

Çubuk 1 Barajı yenileme

Ankara Büyükşehir Belediyesi uzun süredir kullanılmayan Çubuk 1 Barajı'ndaki yenileme çalışmalarını tamamladı. Barajın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılacak.

2 büyükşehirdeki 30 iş yeri ile 1 adet arsa kiraya veriliyor! 

Silivri, Beylikdüzü ve Ankara Çubuk'ta yer alan 30 iş yeri ile 1 adet arsa kiraya veriliyor. İşte ihale tarihi... 

TOKİ açıkladı! 2+1 daireler 619 bin lira

TOKİ uygun fiyatlı konutları ile orta gelirli ve alt gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı sürdürüyor. TOKİ Ankara’da Çubuk Aşağıçavundur 484 konut projesi için hamle yaptı. Bu proje kapsamında alt gelirlilere, 2+1 daireler 619 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılacak.

Ankara'da 21 adet arsa, 3 iş yeri ve 1 konut satılıyor: Gayrimenkul almak isteyenler dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Çankaya, Çubuk, Etimesgut, Pursaklar ve Yenimahalle ilçelerinde yer alan 21 adet arsa, 3 iş yeri ve 1 konutu satıyor. Peki başkentte satışa sunulan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Hyundai Tucson 900 bin TL barajını geçti 1 milyona dayandı! İşte Hyundai Tucson fiyat listesi 5 Nisan 2022!

Suv severlerin gözde modelleri arasında yer alan Hyundai Tucson 900 bin TL barajını geçti. Peki Hyundai Tucson fiyatları ne kadar? İşte Hyundai Tucson fiyat listesi 5 Nisan 2022...

Sakarya'ya 1,5 milyar lira yatırımla yeni baraj projesi

Sakarya'da şehrin alternatif içme suyu kaynağı için 1,5 milyar liralık yatırımla baraj yapılacak.

Ankara Büyükşehir, Çubuk'ta arsa satıyor! 1.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Çubuk'ta yer alan 5 arsayı satışa sundu. Arsalar için en düşük muhammen bedeli 1 milyon 228 bin 130 TL olarak belirlendi...

Konut satışlarında 1 milyon barajı aşıldı!

TÜİK tarafından açıklanan konut satış istatistiklerine göre, Ekim 2021'de, 2020'nin aynı ayına göre satışlar yüzde 14.9 arttı. Böylece ilk 10 ayda satılan konut sayısı 1 milyon 86 bin 539 olarak kaydedildi.

Yusufeli Barajı'nın gövde yüksekliği 275 metreye ulaştı!

Toplam kurulu gücü 558 megavat, yıllık üretimi 1 milyar 888 milyon kilovatsaat olacak Yusufeli Barajı'nın gövde yüksekliği 275 metreye ulaştı!

Çubuk 1 Barajı 29 Ekim'de açılacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi uzun süredir kullanılmayan Çubuk 1 Barajı'ndaki yenileme çalışmalarını tamamladı. Barajın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılacak.

Yusufeli Barajı'nın gövde yüksekliğinde 211 metreye ulaşıldı!

Türkiye'nin 1. dünyanın 3. en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı'nın gövde yüksekliğinde 211 metreye ulaşıldı...

Çubuk Barajı’nın ihalesi tamam!

Çalışmalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 1936 yılında Atatürk’ün talimatıyla yapılan ve 26 yıldır kaderine terk edilerek harabeye dönen Çubuk 1 Barajı için start verdi.

TOKİ Samsun 19 Mayıs Barajı Sulaması İnşaatı ihalesi 1 Temmuz'da!

Samsun 19 Mayıs Barajı Sulaması İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 1 Temmuz 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Muğla Yatağan 2. Merhale Projesi İnşaatı İşi ihalesi 1 Haziran'da!

Muğla Yatağan 2. Merhale (Girme Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı İşi ihalesi 1 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Çubuk 1 Barajı yenileme Haberi

Çubuk 1 Barajı yenileme

Ankara Büyükşehir Belediyesince yenilenen Çubuk 1 Barajı 29 Ekim'de açılacak. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada yaklaşık 413 bin metrekarelik alana sahip Çubuk 1 Barajı, bakım ve peyzaj çalışmalarının ardından rekreasyon ve dinlenme amaçlı yeniden kullanıma açıldığı belirtildi. Çubuk 1 Barajı, doğası, piknik alanları, yürüyüş yolları ve oyun alanlarıyla başkentin yeşil alanları arasında yer alacak.

Cumhuriyet döneminin ilk barajı olan ve uzun yıllardır kullanılmayan Çubuk 1 Barajı'ndaki yenileme çalışmaları Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol, Fen İşleri, Kent Estetiği daire başkanlıkları, ASKİ Genel Müdürlüğü ve ANFA koordinasyonunda yürütüldü.

Çalışmalar doğrultusunda baraj temizlendi. Atatürk Köşkü yenilendi, çevre düzenlemesi yapıldı. Yenilenen köşkte döneme ait tarihi resimler ziyaretçilere sergilenecek. 

Diğer yandan Kamil Ocak, Şevkat, Hasköy, Subay Evleri,...