08 / 05 / 2024

Çubuklu temizlik

Çubuklu temizlik

Beykoz Belediyesi'nin “Anında Hizmet” çalışmaları kapsamında Çubuklu Mahallesi’nde hafta boyunca yolların asfaltlanmasından merdiven yapımına, kaldırımların onarılmasından, okul ve ibadet alanı gibi yerlerin temizliğine kadar pek çok hizmet tamamlandı.

Çevre temizlik vergisi tarifesi 2014!

2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanununa göre, konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan binalar çevre temizlik vergisine tabi tutuluyor. İşte Çevre temizlik vergisi tarifesi 2014 yılı oranları..

İşyeri çevre temizlik vergisi beyannamesi!

Çevre temizlik vergisi, için öncelikle yeni işyeri sahiplerinin belediyeye vergi beyanı vermesi gerekiyor. Peki, işyeri çevre temizlik vergisi beyannamesi ne zaman verilir? İşte işyeri çevre temizlik vergisi beyannamesi örneği..

Çevre temizlik vergisi ilk taksiti!

Her sene iki eşit taksit halinde ödenebilen çevre ve temizlik vergisi konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapı kullanıcılarından alınıyor. Peki, çevre temizlik vergisi ilk taksiti en son ne zaman ödenir?

Çevre temizlik vergisi ödemeleri için son 4 gün!

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince, konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için ödenmesi gereken vergiler arasında bulunan çevre temizlik vergisi ödemeleri için son 4 gün bulunuyor...

Çevre temizlik vergisi beyanı!

İşyeri veya dükkan sahiplerinin belediyeye emlak vergisin beyanının yanı sıra çevre temizlik vergisi bildiriminde de bulunması gerekiyor. Peki, çevre temizlik vergisi beyanı nasıl ve ne zaman verilir?

Çevre temizlik vergisi konutlarda ve işyerlerinde nasıl ödenir?

Çöp vergisi olarak da bilinen Çevre temizlik vergisi ile ilgili esaslar, Belediye Gelirleri Kanunu kapsamında yer alıyor. Peki, Çevre temizlik vergisi konutlarda ve işyerlerinde nasıl ödenir? Vergi ne zaman ödenir?

Konutların çevre temizlik vergisi nasıl ödenir?

Belediyelerin çevre temizlik hizmetlerinden yararlanan konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan binalar çevre temizlik vergisine tabi tutuluyor. Peki, 2014 yılı konutların çevre temizlik vergisi nasıl ödenir?

Konutların çevre temizlik vergisi 2014!

Çevre temizlik vergisi, işyeri, konut ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için ödeniyor. İşyeri ve diğer yapılar için vergi belediyeye ödeniyor. Peki, konutların çevre temizlik vergisi nasıl ödenir?

Çevre temizlik vergisi hangi kuruma ödenir?

İşyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için ödenecek çevre temizlik vergisi nereye yatırılır? Çevre temizlik vergisi hangi kuruma ödenir? Çevre temizlik vergisi ne zaman ödenir? İşte Çevre temizlik vergisi ödeme yeri ve zamanı...

Çevre temizlik vergisi ödeme zamanları!

Taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında yer alan çevre temizlik vergisi ödemeleri hangi aylarda kaç taksitle yapılır? İşte 2014 yılı çevre temizlik vergisi ödeme zamanları...

Çevre temizlik vergisi ödeme şekli!

Çevre temizlik vergisinin mükellefi, binaları kullananlar oluyor. Vergi mükellefiyeti binanın kullanımı ile başlıyor. Peki çevre temizlik vergisi nasıl ödenir? İşte çevre temizlik vergisi ödeme şekli..

Çevre temizlik vergisi yasası!

Çevre temizlik vergisi mevzuatı, 2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunu kapsamında açıklanıyor. Verginin mükellefi, binaları kullananlar olup; Mükellefiyet binanın kullanımı ile başlıyor. İşte çevre temizlik vergisi yasası...

Çevre temizlik vergisi ödemeleri nasıl yapılır?

Çevre temizlik vergisi belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde bulunan ve belediyelerin çevre temizlik hizmetlerinden yararlanan taşınmazlardan alınıyor. Peki, 2014 yılına ait çevre temizlik vergisi ödemeleri nasıl yapılır?

Çubuklu temizlik Haberi

Çubuklu temizlik


Beykoz Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre; Çubuklu Mahallesi'nde karış karış yürütülen 'Anında Hizmet’te bir hafta boyunca yapılanlar şöyle;


Asfalt ekipleri tarafından Kireçocağı,Vatan Caddesi,  Yağmur Sokak,  Turunç Sokak, Tur Sokak,  Tunç Çıkmazı, Yağmur 1 ve 2 Çıkmazı, Ezgi Sokak  ve  Şehit Mustafa Güler sokakları asfalt kaplama yapıldı.


Merpenli sokaklar yapılıyor


Mera Çıkmazı, Havadar, Zeytin, Başlar, Ece ve Ezgi Sokaklarında 12 Sokakta küpeşteleri ile merpen andazit kaplama çalışmalarına başlandı. Boğaziçi Caddesinde PTT ye ait göçük bacanın tamiri yapılarak, Engürübağı Caddesinde tretuvar onarım işler tamamlandı.


Yağmursuyu hatları temizlendi


Şehit Orhan Tekin Sokak ile Şehit Ahmet Güneşdoğdu Sokak arasında plan yolu açılıp bir taş duvar örüldü. Nazım Tur Caddesi’ndeki bozuk ızgara, baca ve duvarların ise onarım işi yapıldı. Engürübağı Caddesi ve Kireçocağı Caddesi’nde yağmursuyu hatları kombine araçla temizlendi.


216 kişiye...