30 / 04 / 2024

Cudibey Ortaokulu inşaatı

Cudibey Ortaokulu inşaatı

Tarihi Karagöz Meydanını Trabzon'a yeniden kazandıracak olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmen Evi'nin yapımına başladı.

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

Gaziosmanpaşa 100. Yıl Ortaokulu'nun inşaatı başladı!

5.8’lik İstanbul depremi sonrasında ağır hasarlı olduğu tespit edilerek, kontrollü olarak yıkılan Gaziosmanpaşa 100. Yıl Ortaokulu'nun inşaatı kaldığı yerden devam ediyor.

Bursa Yavuz Selim Ortaokulu'nun inşaatı tam gaz!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Yavuz Selim Ortaokulu’nun inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Trabzon Öğretmenevi ve Cudibey Ortaokulu'nun inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Öğretmenevi ve Cudibey Ortaokulu'nun inşaatında önemli derecede ilerleme sağladı.

Sivas Atatürk Ortaokulu'nun inşaatında inceleme!

Hafik Kaymakam Vekili Rahmi Bulut, yapımına başlanan Atatürk Ortaokulu inşaat çalışmalarını inceledi. 

Trabzon Cudibey İlköğretim Okulu'nun kaba inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Cudibey İlköğretim Okulu'nun kaba inşaatını tamamladı.

Trabzon Öğretmen Evi'nin inşaatı tam gaz!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmen Evi'nin inşaatına son sürat devam ediyor.

Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmen Evi'nin inşaatı başladı!

Tarihi Karagöz Meydanını Trabzon'a yeniden kazandıracak olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmen Evi'nin yapımına başladı.

Trabzon Öğretmenevi ve ortaokulu inşaatı başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kent yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Trabzon Öğretmenevi ve ortaokulu inşaatı başladı.

Beykoz İmam Hatip Ortaokulu'nun inşaatı başladı!

Beykoz Belediyesi tarafından Betkoz Tokatköy-Akbaba Yolu'nda hayata geçirilecek Beykoz İmam Hatip Ortaokulu'nun inşaatı başladı...

Sapanca İmam Hatip Lisesi inşaatında sona gelindi!

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Göl Mahallesi’nde yapımına devam edilen Sapanca İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu inşaatından incelemelerde bulundu.

Karaman'da 24 derslikli okul inşaatı başladı!

Karaman Belediyesi, Aktekke Kent Meydanı ve Kale Çevresi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Projesi kapsamında, yapılan protokollerle belediyeye devri gerçekleştirilen ve Anafartalar Ortaokulu yerine yapılması kararlaştırılan okul inşaatına başladı.

Batman Hürriyet ilk ve Ortaokulu'nun inşaatı 1 Mayıs'ta tamamlanacak!

Batman Kozluk Şemdinağa Mahallesi'nde inşaat çalışmaları devam eden Hürriyet ilk ve Ortaokulunda çalışmaların 1 Mayıs itibari ile tamamlanacağı belirtildi. Bina 4 ay gibi daha kısa bir sürede teslim edilecek.

Cudibey Ortaokulu inşaatı Haberi

Cudibey Ortaokulu inşaatı

Tarihi Karagöz Meydanını Trabzon'a yeniden kazandıracak olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, söz konusu alanda yer alan Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmenevi’nin Hacıkasım Mevkii’nde inşasına başladı.

Konuyla ilgili olarak açıklamalar yapan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, tarihi Karagöz Meydanını yeniden Trabzon’a kazandırmak için uzun zamandır çalıştıklarını belirtti. Alanda Cudibey Ortaokulu ile Trabzon Öğretmen Evinin bulunduğunu söyleyen Gümrükçüoğlu konuyla ilgili olarak, “Milli Eğitim Bakanlığımız ile yaptığımız görüşmelerde okul ve öğretmenevinin başka alanda Belediyemiz tarafından inşa edilip Bakanlığa devredilmesinin ardından tarihi Karagöz Meydanı alanının Belediyemize devri yönünde protokol imzaladık. Bunun için Tabakhane kentsel dönüşüm alanı içinde bulunan Hacıkasım bölgesindeki alanı TOKİ’den satın aldık. Burada okul ve öğretmenevini projelendirdik ve ihalesini gerçekleştirdik. İhalenin sonuçlanmasının ardından yer teslimi yaparak inşa çalışmalarına başladık. Trabzon...