25 / 07 / 2024

Çukuralan Madeni çevre izin belgesi

Çukuralan Madeni çevre izin belgesi

Koza Altın İşletmeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çukuralan Madeni çevre izin belgesi aldı. Proje hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı inceleme yaptı...

TOKİ Yozgat Akdağmadeni alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Akdağmadeni projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Akdağmadeni konutları sahiplerine teslim ediliyor!

TOKİ tarafından Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesine yapılan 3.Etap 432 adet konutun yapımı ve çevre düzenlemesi tamamlandı ve dün itibarıyla sahiplerine teslim edilmeye başlanıldı.

TOKİ Akdağmadeni Konutları'nın teslimleri başladı!

2013 Yılı içerisinde inşaatına başlanılan Akdağmadeni Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi işbirliği ile yapılan 3.Etap 432 adet konutun yapımı ve çevre düzenlemesi tamamlanarak teslim edilmeye başlandı.

Ovacık Altın Madeni denetimlerde temiz çıktı!

Koza Altın İşletmeleri bünyesinde İzmir Bergama'da faaliyet gösteren Ovacık Altın Madeni'ne Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 25 Kasım'da olağanüstü denetim yapıldı. Sonuçta ise madenin tertemiz olduğu bir kez daha belgelendi.

Çukuralan Madeni için çevre izin belgesi alındı!

Koza Altın İşletmeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çukuralan Madeni çevre izin belgesi aldı. Proje hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı inceleme yaptı...

Koza Altın, İl Özel İdaresi'nden Çukuralan işletmesinin durdurma kararını kaldırmasını istiyor!

İzmir İl Özel İdaresi'nin basın bildirisinde Çukuralan işletmesinin faaliyetinin durdurulduğunu belirtmişti. Buna istinaden Koza Altın İşletmeleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na yaptığı çevre izni başvurusu ile geçici izin belgesi alındığını açıkladı..

İl Özel İdaresi'nden Çukuralan açıklaması!

" Çevre İzin Belgesi " olmadığı gerekçesiyle faaliyeti durdurulan Koza Altın İşletmesi' ne ait Çukuralan İşletmesi' nin eksikliklerin giderilmesi durumunda faaliyetine kaldığı yerden başlayabileceği bildirildi.

Edirne'de kurşun madeni ocağı projesi için toplantı düzenlenecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Oregold Madencilik ve Rafineri San. Tic. A.Ş. tarafından Edirne'de kurşun madeni ocağı projesi için halkın katılım toplantısı 6 Ağustos 2013 tarihinde düzenlenecek...

Bilecik'te Altın Madeni Açık Ocak İşletmesi için toplantı yapılacak!

Çevre ve şehircilik Bakanlığı tarafından Koza Altın İşletmeleri A.Ş tarafından, Bilecik İli, Bozüyük İlçesi, Metristepe (Doruk) Köyü mevkiinde S:20054122 Altın Madeni Açık Ocak İşletmesi projesinin yapılması planlanmaktadır...

Uşak altın madeni tesisi projesi için halk toplantısı yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Uşak'ta yapılacak olan altın madeni tesisi projesi için halkın görüşlerini almak üzere 18 Haziran'da halk katılım toplantısı düzenleyecek.

Dudaş Köyü Altın Madeni projesi için halk toplantısı yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bilecik Dudaş Köyü'ne yapılacak olan Altın Madeni Açık Ocak İşletmesi için halkın görüşlerini almak üzere 20 Haziran'da halk katılım toplantısı düzenleyecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı krom madeni işletmesini gezecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bursa Orhaneli ve Mustafakemalpaşa'da Krom madeni sahasını gezecek...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Madeni Ocak İşletmesini gezecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Balıkesir Balya İlçesine yapılacak Altın- Gümüş- Bakır Madeni Açık Ocak İşletmesini gezecek...

Çukuralan Madeni çevre izin belgesi Haberi

Çukuralan Madeni çevre izin belgesi

Koza Altın İşletmeleri A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre 


Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yapılan incelemeler sonucunda Çukuralan Madenimizin geçici izin belgesi 2019 yılına kadar geçerli olmak üzere "çevre izin belgesi"ne dönüştürülmüştür.

Çevre ve izin belgesi İzmir İl Özel İdaresi'ne teslim...