06 / 05 / 2024

Çukuralan madeni ne durumda

Çukuralan madeni ne durumda

Koza Altın İşletmeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çukuralan madenindeki faaliyetler durduruldu. Verilen bu karar ile Koza Altın Çukuralan madenindeki faaliyetlerine başlayacak...

Altın, gümüş, elmas ve yakut... Hepsini unutun! Dünyanın en değerli yeni madeni belli oldu! 

Dünyanın en değerli madeni belli oldu. Ne altın ne gümüş ne de elmas. En değerli maden olarak adlandırılan ''beyaz altın'' gelecekte sadece o kullanılacak. Ülkeler şimdiden araştırmaya başladı. Beyaz altın ne?

Madeni para sorununa yeni çözüm! Ödemelerde yeni dönem başlıyor!

​​​​​​​Darphane’nin madeni para üretimi bu yıl başından bugüne kadar azalmaya devam ederken piyasada madeni para sıkıntısını da gündeme getirdi. Yalnızca bozuk para değil 5 TL, 10 TL ve 20 TL’lik banknot bulmanın da zorlaştığını söyleyen esnaflar, müşterilerinden kredi kartı ile ödeme talep etmeye b

10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde kaç sosyal konut yapılacak? TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni sosyal konut projesi...

Para basım maliyetleri arttı mı? Madeni ve kağıt paranın maliyeti ne kadar? İşte detaylar!

Ekonomik krizle Türk lirasının değerinin düştüğünün, madeni ve kağıt paralarda da yeni çalışmalar başlatıldığı iddia edildi. İşte merak edilen detaylar!

Yozgat Akdağmadeni'ne 250 kişilik konferans salonu yapılıyor!

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, yapımı devam eden 250 kişilik konferans salonu inşaatında incelemelerde bulundu. Daştan, "250 kişilik konferans ve sinema salonunun inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

Perlit madeni inşaat sektörüne damgasını vuracak!

Son yıllarda yalıtım malzemelerinde yaygın olarak kullanılan perlit madeni, inşaat sektörüne damgasını vurdu. Bina yapımında şap ve sıvada kullanılan perlit madeni ile binalar yapım aşamasındayken izole ediliyor.

Yozgat Akdağmadeni'ne atıksu arıtma tesisi inşa edilecek!

Akdağmadeni Belediyesi tarafından ilçemize kazandırılacak en önemli projelerden birisi olan ‘’ Atık Su Arıtma Tesisi’’ projesinde ilk adım atılarak tesisin yapılacağı bölge Akdağmadeni Belediyesi tarafından istimlak edildi...

Define aramak istiyorum ne yapmalıyım?

Toprak altına saklanmış madeni para, külçe altın, gümüş ve kıymetli eşyalar, define kazıları ile bulunuyor. Peki, siz de define aramak istiyor ve "Define aramak istiyorum ne yapmalıyım?" diyorsanız işte yanıtı..

Ovacık Altın Madeni denetimlerde temiz çıktı!

Koza Altın İşletmeleri bünyesinde İzmir Bergama'da faaliyet gösteren Ovacık Altın Madeni'ne Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 25 Kasım'da olağanüstü denetim yapıldı. Sonuçta ise madenin tertemiz olduğu bir kez daha belgelendi.

Çukuralan Madeni için çevre izin belgesi alındı!

Koza Altın İşletmeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çukuralan Madeni çevre izin belgesi aldı. Proje hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı inceleme yaptı...

İl Özel İdaresi'nden Çukuralan açıklaması!

" Çevre İzin Belgesi " olmadığı gerekçesiyle faaliyeti durdurulan Koza Altın İşletmesi' ne ait Çukuralan İşletmesi' nin eksikliklerin giderilmesi durumunda faaliyetine kaldığı yerden başlayabileceği bildirildi.

Dudaş Köyü Altın Madeni projesi için halk toplantısı yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bilecik Dudaş Köyü'ne yapılacak olan Altın Madeni Açık Ocak İşletmesi için halkın görüşlerini almak üzere 20 Haziran'da halk katılım toplantısı düzenleyecek.

Ponza madeni inşaat sektörüne girince tuğlaya rakip oldu!

Türkiye 'de,  özellikle düşük birim hacim ağırlığı, yüksek ısı ve ses izolasyonu özelliği ve  depreme karşı elastikiyeti nedeniyle inşaat sektöründe tercih edilen ponza  madeni, son yıllarda tuğlaya rakip oldu

Çukuralan madeni ne durumda Haberi

Çukuralan madeni ne durumda

Koza Altın İşletmeleri tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin Çukuralan madenindeki faaliyetlerinin durdurulmasına ilişkin İzmir İl Özel İdaresi'nce gerçekleştirilen işleminin iptali amacıyla başvurduğumuz İzmir 4. İdare mahkemesi yürütmenin durdurulmasına karar vermiştir.

Verilen bu karar ile Çukuralan madenimiz faaliyetine...