28 / 04 / 2024

Çukurçayır Mahallesi imar planı

Çukurçayır Mahallesi imar planı

Kanuni Bulvarı’nın Çukurçayır ile Akoluluk mahalleleri arasındaki güzergahı ve yakın çevresini içine alan 384 hektarlık alanın 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı kabul edildi.

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 54 milyon 99 bin 498,33 TL sermaye bedeli ile Haşim Gürdamar, Gül Gürdamar Alltıkulaç ve İpek Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Harbiye Çayırı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Harbiye Çayırı İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 925 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Murat Coşkun tarafından kuruldu.

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfettin Çinal tarafından kuruldu.

Migros'ta çay ürünlerine yüzde 20 indirim! İkişer beşer alıyorlar! Çaykur, Lipton, Filiz... 23 Aralık 2022 fiyat listesi

Migros Market yılın son indirimlerini duyurdu. Kampanya kapsamında çay ürünleri yüzde 20'ye varan indirimlerle satışa sunuldu. Peki Migros'ta çay ürünleri ne kadar, kaç TL? İşte 23 Aralık 2022 fiyat listesi...

Ortahisar Belediyesi Trabzon'da arsa satacak!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar Çukurçayır/Mısırlı Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Nevşehir'de KDV'den muaf 51 adet iş yeri ve 1 adet arsa satılıyor! İhalesi 8 Kasım'da!

Nevşehir ili Gülşehir Belediyesi, Nevşehir ili, Gülşehir ilçesi, Karavezir Mahallesi'nde yer alan 51 adet iş yeri ile Çayır Mahallesi'ndeki 1 adet arsayı satıyor. İşte satışla ilgili merak edilen o ayrıntılar...

Şile Çayırbaşı Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Şile ilçesi, Çayırbaşı Mahallesi, 643 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 28.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Konya Büyükşehir, 24 ay taksitle KDV'den muaf arsa satacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ilçesi, Çayır Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Konya'da 24 ay taksitle arsa fırsatı! Hemen bir bakın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ilçesi, Çayır Mahallesi'nde yer alan arsayı 24 ay taksitle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Çayır Teknik Yapı Malzemeleri Kimya Metal Limited Şirketi kuruldu!

Çayır Teknik Yapı Malzemeleri Kimya Metal Limited Şirketi Pendik'te Erdal Özkan tarafından kuruldu.

Konya Büyükşehir Belediyesi 23 ay taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Çayır Mahallesi'nde yer alan arsayı 23 taksitle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Elazığ Sürsürü Mahallesi 2. Etap'taki 493 deprem konutunun kuraları çekildi!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremin sonrasında depremzedeler için Sürsürü Mahallesi 2. etapta yapılan 493 ev için kura çekilişi yapıldı. Meydana gelen 6,8 şiddetindeki depremde 41 kişi hayatını kaybetti.

Beykoz Çayırı Millet Bahçesi oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından veto edilen Beykoz Çayırı’nı millet bahçesine dönüştürecek olan imar planları kabul edildi.

Çukurçayır Mahallesi imar planı Haberi

Çukurçayır Mahallesi imar planı


Yapım çalışmaları Karayolları Genel Müdürlüğü ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen 23,7 km’lik Kanuni Bulvarı’nın; Çukurçayır Mahallesi ile Akoluluk Mahallesi arasındaki güzergâhı ve yakın çevresini içine alan 384 hektarlık alanın 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi. 

 Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 1 Nolu Beşirli Mahallesi ile Çukurçayır Mahallesi arasındaki Kanuni Bulvarı güzergahının planlı olduğunu hatırlatırken, “Kanuni Bulvarı’nın; Gölçayır, Kutlugün, Düzyurt ve Gözalan mahalleleri içerisinden geçerek Akoluk Mahallesi’ndeki Maçka yoluna bağlanan kısımları ise plansız alanlardan geçmektedir. Bu plansız alanlar planlanmadığı takdirde gelecek için kente çarpık yapılaşma tehdidi oluşturmaktadır. Bu kapsamda gerekli çalışmalara başlanmış ve bu çalışmalar sonuçlandırılmıştır” dedi.



Söz konusu planlama çalışmasının 384,31...