05 / 05 / 2024

Çukurova Belediyeevleri imar planı

Çukurova Belediyeevleri imar planı

Adana'nın Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Belediyeevleri Mahallesi’nde ziyarette bulundu. Çetin, , mahallede yapılacak kentsel dönüşüm projesini tanıttı.

Belediye'den KDV'den muaf arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı Adana Çukurova Belediyeevleri'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen ihale 1 Şubat 2023 tarihinde saat 16:00'da yapılacak.

Çukurova Belediyeevleri kentsel dönüşüm projesi ne zaman tamamlanacak?

9 defa Türkiye’nin En Başarılı Belediye Başkanı seçilen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Belediyeevleri Kentsel Dönüşüm Projesini bu dönem içerisinde tamamlamak istiyoruz" dedi.

Soner Çetin'den imar affı çıkışı!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kendisi hakkında yazılan iftira mektupları ve Uğur Mumcu Bulvarındaki 32 katlı bina başta olmak üzere imar konularında açıklamalarda bulundu.

Soner Çetin'den Çukurova'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Adana'nın Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Belediyeevleri Mahallesi’nde ziyarette bulundu. Çetin, , mahallede yapılacak kentsel dönüşüm projesini tanıttı.

Çukurova Şambayadı'nda imar sorunu çözüldü!

1995 yılından beri çözülemediği için 16 bin hak sahibinin mağdur olduğu Şambayadı bölgesinin imar sorunu çözüldü.

Adana Şambayadı'nın 24 yıllık imar sorunu çözüldü!

Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin, Şambayadı, Kabasakal, Esentepe bölgesindeki imar sorununun ortadan kalktığını söyledi. 

Adana Şambayadı'nın 22 yıllık imar sorunu çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü ile Çukurova Belediye Başkanı Çetin, Şambayadı'nın 22 yıllık imar sorununu çözmek için bir araya geldi.

Adana Belediyeevleri Kentsel Dönüşüm'de imzalar atıldı!

Adana Çukurova'da hayata geçecek Belediyeevleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleri ve belediye arasında imzalar atıldı. Sözleşmeler hak sahiplerine teslim edildi.

Adana'da 21 yıllık imar sorunu çözülüyor!

95 yılından beri imara açılmayı bekleyen Şambayadı, Esentepe, Kabasakal, Kireçocağı arasında ki mevkide bulunan alanların imar düzenlemesi için Adana Büyükşehir Belediyesi ve Çukurova Belediyesi düğmeye bastı.

Adana Çukurova'da 5 binlik imar planı Meclis'ten geçti!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi, Çukurova ilçesi, Şambayadı, Esentepe, Kabasakal, Kireçocağı mahallelerini kapsayan 1000 hektarlık alanda 1/5000 ölçekli revizyon nazım imar plan değişikliğini kabul etti.

AYAMDER'den Çukurova'da imar çağrısı!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 50’yi aşkın STK başkanı ile danışma kurulu toplantısında biraraya geldi. STK temsilcileri, ilçeye yüksek katlı konut için imar verilmesi konusunda taleplerini dile getirdi.

Çukurova Belediye Meclisi İmar Komisyonu'nda olumsuz restorasyon!

Çukurova Belediye Meclisinde seçimler yapıldı. Meclis Başkan Vekilleri, katipler ve Encümen üyeleriyle Komisyona girecek üyeler seçildi. Öncekilerle seçimle yenilenenlere baktığımızda pek değişiklik yok.

Çukurova Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyelerini seçti!

Çukurova Belediye Meclisi Nisan ayı ikinci oturumu, Belediye Başkanı Soner Çetin başkanlığında gerçekleştirdi.İmar Komisyonu'na Abeydullah Kolcu, Nuray Yılmaz, Mehmet Esendemir, Tayfun Altaş, Mehmet Saygın seçildi.

Çukurova Belediyeevleri imar planı Haberi

Çukurova Belediyeevleri imar planı

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Belediyeevleri Mahallesi’nde ziyarette bulundu. Çetin, mahallede yapılacak kentsel dönüşüm projesini tanıttı.

Toplanan imzalarda önemli bir aşama kaydedildiğini söyleyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Burada Türkiye’nin en güzel kentsel dönüşüm projesi uygulanacak. Hiç endişe duymayın. Belediyemize güvenin. Biz sizin haklarınızı en iyi şekilde savunacağız. Tamamlandığında çağdaş bir kentte yaşayacaksınız” diye konuştu. 

12 BİN KONUT YAPILACAK

Projenin ayrıntılarını paylaşan Belediyeevleri Mahallesi sakinlerine bilgi verdi. İmzalarda son aşamaya gelindiğini belirten Başkan Çetin, şunları söyledi: “İmza atmayanlar bir an önce imzalarını atsınlar. Evlerinizde tadilat yapmayın, boş yere masraf etmeyin. Çünkü artık bu işin geri dönüşü yok. Burada 7 bin 200 hak sahibi var. 7 bin 200 konut yerine 12 bin konut yapılacak. Yani çok büyük bir proje. Tek başına bir...