30 / 04 / 2024

çukurova belediyesihizmet binası açılış

çukurova belediyesihizmet binası açılış

Kısa bir süre önce yapımı tamamlanan ve hizmet vermeye başlanılan Çukurova Belediyesi hizmet binası ve kültür merkezi ile kent parkı halkın hizmetine saat 17.00'de açılıyor...

Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi ek binası tamamlandı!

Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi bahçesine Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) ek olarak yaptırılan 200 yataklı devlet hastanesi tamamlandı. Hastanenin önümüzdeki günlerde hizmete açılacağı bildirildi.

Çukobirlik’in 16 katlı binası takas edilecek!

Adana Çukurova'daki Çukobirlik’in 16 katlı binası 2005 yılından buyana atıl bir şekilde duruyordu. 16 katlı binaya “Bu bina takas yapılır” yazılı afiş asıldı.

Çukurova Kalkınma Ajansı yeni hizmet binasına taşındı!

KA hizmet binası 12 bin 248,08 metrekarelik alan üzerine inşa edilerek toplamda 3 ana kitleden oluşan toplam yaklaşık 8 bin 310 metrekare brüt kapalı alan üzerine kuruldu.

Çukurova Üniversitesi’ne 160 milyonluk sağlık yatırımı!

Çukurova Üniversitesi’ne 160 milyon TL değerinde Balcalı Hastanesi Dr. M. Feyyaz Etiz Onkoloji ve Hematoloji Hizmet Binası ile 12 yatırımın temel atma töreni gerçekleştirildi.

Çukurova Beyazevler Mahallesi'ne 4 yeni yatırım müjdesi!

Çukurova ilçesi Beyazevler Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Soner Çetin, mahalleye semt kreşi, kadın sohbet evi, kadın ve erkek emekliler için emekli evi ve yeni muhtarlık binası yapılacağını müjdeledi.

Çukurova Kalkınma Ajansı hizmet binası 2016'da açılacak!

Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu, temeli atılan ÇKA Hizmet Binası inşaatının 2016 yılının bahar aylarında tamamlanacağını söyledi.

ÇKA Hizmet Binası 2016'da açılacak!

Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu, temeli atılan ÇKA Hizmet Binası inşaatının 2016 yılının bahar aylarında tamamlanacağını söyledi.

Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi inşaatı devam ediyor!

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Hukuk Fakültesi ve Anaokulu binalarının inşaatları sürüyor. Hukuk Fakültesi binası toplamda 10 bin 500 metrekare kapalı alana sahip..

Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi ek binasına vatandaştan tam destek!

Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi bahçesindeki polikliniklerin yıkılarak aynı alana inşa edilecek, 200 yataklı ek hizmet binasının TOKİ tarafından önümüzdeki günlerde yapımına başlanacağı öğrenildi.

Kartal Çukurova Tower'da 245 bin liraya 1+1!

Kartal'da hayata geçirilen 36 katlı rezidans projesi Çukurova Tower hızla teslime hazırlanıyor. Kartal'ın en yüksek binası olan Çukurova Tower'ın dış cephesi Mart ayı sonunda tamamlandı.

Çukurova Belediyesi hizmet binası ve kültür merkezi bugün açılacak!

Kısa bir süre önce yapımı tamamlanan ve hizmet vermeye başlanılan Çukurova Belediyesi hizmet binası ve kültür merkezi ile kent parkı halkın hizmetine saat 17.00'de açılıyor...

Çukurova Üniversitesi Feke Meslek Yüksekokulu Binası'na tadilat ve bakım yapılacak!

Çukurova Üniversitesi Yapı İşleri Ve Teknik Daire Başkanlığı, Ç.Ü. Feke Meslek Yüksekokulu Binası Tadilat Ve Onarım işi ihalesi açtı

çukurova Belediyesi mimari proje yarışması açtı!

  'çukurova İlçe Belediye Hizmet Binası ve Kültür Merkezi' yapısını elde etmek amacıyla, çukurova Belediyesi ve Mimarlar Odası Adana şžubesi işbirliğinde düzenlenen yarışmanın teslim tarihi 17 Kasım 2011.

çukurova belediyesihizmet binası açılış Haberi

çukurova belediyesihizmet binası açılış
Kısa bir süre önce yapımı tamamlanan ve hizmet vermeye başlanılan Çukurova Belediyesi hizmet binası ve kültür merkezi ile kent parkı halkın hizmetine açılıyor. Türkmenbaşı Bulvarı üzerinde yaklaşık 17 dönümlük bir alana inşaat edilen bölgenin tek çevreci kamu binası olma özelliğine sahip hizmet binası ve kültür merkezinin açılışını Cuma günü saat 17.00'de Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yapacak. Aynı gün Çukurova Belediyesi önünde düzenlenecek olan 'Savaşa Hayır, Barış' Mitingi'ne de katılacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, barış ve kardeşlik mesajları verecek. Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlanan hizmet binasının hem Çukurovalılara hem de Adanalılara hayırlı olmasını istedi.
Yapılacak olan açılışa tüm Adanalıları davet eden Başkan Yıldıray Arıkan, "Çukurova'ya ve Çukurovalılara ölümsüz bir...