05 / 05 / 2024

Çukurova Gayrimenkul Fuarı

Çukurova Gayrimenkul Fuarı

2009'dan beri İstanbul'da faaliyet gösteren Son Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, Elka Fuarcılık tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarına katılıyor.

İstova, 12. İstanbul Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

12. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap- Türk Zirvesi’nde yerini alan İstova projesi Yamaç Yapı imzası ile Kağıthane'de hayata geçiriliyor...

İSTİHALE, 12.Gayrimenkul Fuarı’na katılacak!

İSTİHALE, 28-29 Nisan tarihlerinde Hilton Convention Center’da gerçekleşecek 12.Gayrimenkul Fuarı’na katılacak.

Bursa gayrimenkul fuarını 46 bin kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ işbirliği ile gerçekleştirilen Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı ile Bursa Rising City Gayrimenkul Fuarı'nı 5 günde 46 bin kişi ziyaret etti. 

Seha Yapı 4 projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı'da boy gösterecek!

Seha Yapı Zermeram, 3. İstanbul, 7 Renk Selçuklu ve Seha Kanyonpark Evleri projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı’na katılacak...

2. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı 11 Nisan'da açılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası tarafından düzenlenen “2. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı” 11 Nisan'da açılıyor.

12'nci Gayrimenkul Fuarı Ve Arap-Türk Zirvesi İstanbul'da yapılacak!

Körfez ülkeleri başta olmak üzere farklı ülkelerden 500’den fazla yabancı yatırımcının katılım göstereceği 12’inci Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28-29 Nisan’da İstanbul’da gerçekleştirilecek. 

12. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28 Nisan'da başlıyor!

farklı ülkelerden 500'den fazla yabancı yatırımcının katılım göstereceği 12. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28-29 Nisan'da İstanbul'da gerçekleştirilecek.

4. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ. ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) iş birliği ile  düzenlenen 4. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) ile 2. Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

12. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28-29 Nisan'da!

12. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28-29 Nisan 2018'de Hilton Convention Center'da gerçekleştirilecek.

Konya Gayrimenkul Fuarı 19-22 Nisan'da!

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) ve Konya Emlak Komisyoncuları Odası’nın (KEMKO) iş birliğiyle düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı kapılarını açıyor.

12. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi 28 Nisan'da!

12. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi 28 - 29 Nisan tarihleri arasında Hilton Istanbul Convention & Exhibition Center'da gerçekleştirilecek. 

Çukurova Gayrimenkul'e Adana İnşaat Fuarı’nda yoğun ilgi!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Çukurova Gayrimenkul Adana İnşaat Fuarı’nda 2 projesini tanıtacak!

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda 2 projesini tanıtacak. 

Çukurova Gayrimenkul Fuarı Haberi

Çukurova Gayrimenkul Fuarı

İnşaat sektöründe 1993 yılından bu yana Adana ile Mersin'de ve 2009'dan beri İstanbul'da faaliyet gösteren Son Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, Elka Fuarcılık tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarına katılıyor. 4-6 Aralık tarihleri arasında Adana HiltonSA Otelinde gerçekleşecek fuarda, İstanbul'un yeni gözdesi Kartal'da deniz, adalar ve orman manzaralı balkonları ile dikkat çeken son projesi Çukurova Balkonu tanıtacak olan Çukurova Gayrimenkul, Çukurovalılar için "peşinatı ve taksitleri öteleme" fırsatı sunan iki farklı kampanya düzenledi. Lokasyonu ve geniş balkonlarının yanı sıra dairelerin iç mimarisinden metrekare dağılımına, dekorasyondan ödeme seçeneklerine kadar her yönüyle kişiselleştirilmiş butik bir proje olmasıyla farklılaşan Çukurova Balkon'dan ev sahibi olmak isteyen Çukurovalılara fuar boyunca iki farklı kampanya sunulacak. Birinci alternatifte yüzde 35 peşinat...