01 / 05 / 2024

Çukurova Gayrimenkul yeni projeler

Çukurova Gayrimenkul yeni projeler

Çukurova Gayrimenkul, 25. yaşına gireceği 2018 yılında 3 yeni projeye start vermeye hazırlanıyor. Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, İstanbul’daki rotalarına Kartal’ın yanı sıra Beylerbeyi ve Çengelköy’ü de eklediklerini söyledi..

Çukurova Gayrimenkul kentsel dönüşüme odaklanacak!

Sektörün 2016 yılını değerlendiren ve 2017 yılına ilişkin öngörülerini paylaşan Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, şirketin gelecek yıla ait hedeflerini de açıkladı. Tamer Son,kentsel dönüşüme odaklanacaklarını belirti.

Çukurova Gayrimenkul Kartal projesi Ekim'de satışta!

Çukurova Gayrimenkul Kartal projesi kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Projenin Ekim ayı içerisinde satışa çıkması planlanıyor...

24 Gayrimenkul Flat 24 projesi için düğmeye bastı! Basın Ekspres'e 352 konutluk yeni proje geliyor!

Başakşehir'de hayata geçirdiği Başakport projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran 24 Gayrimenkul yeni projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje 227 milyon 664 bin 706 TL'ye mal olacak...

Akkuş Gayrimenkul'den 2 yeni proje geliyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını bugün Feriye İstanbul'da gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul yeni projelerini Bahçeşehir ve Zeytinburnu'nda inşa edecek.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek projesi geliyor! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul, yeni proje yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Tahincioğlu Gayrimenkul'den Göcek'e yeni proje geliyor.

Akkuş Gayrimenkul yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projelerle inşaatın payını artıracak Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatib Group ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul, yatırımda hız kesmedi. 300 milyon TL'lik üç projeye başlayan grup, Zeytinburnu ve Esenyurt'ta yeni projeler hayata geçirecek.

Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Çakmak, Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 2021'de yeni bir firma daha kuracağını açıkladı. Mustafa Çakmak, yeni projelere ilişkin de açıklamalarda bulundu.

İhlas Gayrimenkul yeni pay alma hakkı bugün başlıyor!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş.'nin yeni pay alma hakları izahnamede belirtilen esaslara uygun olarak 15 Şubat 2019 ila 1 Mart 2019 tarihleri arasında 15 gün süreyle kullandırılacak...

Kuyumcukent Gayrimenkul yeni pay alma hakkı bitti!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın 27 milyon 218 bin 798,16 TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin artırılarak 54 milyon 437 bin 596,32 TL'ye yükseltilmesine ilişkin yeni pay alma hakkı kullandırılması işlemleri tamamlandı...

Çukurova Gayrimenkul’den kamuoyuna önemli açıklama!

Çukurova Gayrimenkul kamuoyuna önemli bir açıklama yaptı. Çukurova Gayrimenkul ''25 yılda 30 lüks konut projesine imza atan Çukurova Gayrimenkul’un, altyapı ve taahhüt işleri firması Çukurova İnşaat ile hiçbir bağlantısı yoktur'' dedi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul yeni pay alma hakkı 25 Aralık'ta bitiyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın bedelli sermaye artırımına ilişkin yeni pay alma hakları 11 Aralık 2018 ile 25 Aralık 2018 tarihleri arasında 15 gün süreyle kullandırılacak...

Çukurova Gayrimenkul'den konut kampanyasına destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde başlatılan “Türkiye İçin Kazanma Vakti”  kampanyasına Çukurova Gayrimenkul'den destek geldi. Firma, projeleriyle kampanyaya katıldığını açıkladı. 

Çukurova Balkon’da Nisan ayı kampanyası!

SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da hayata geçirdiği projesi Çukurova Balkon’da yeni bir kampanya başlattı. 

Çukurova Balkon’dan Kadınlar Günü fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da yer alan projesi Çukurova Balkon’dan Dünya Kadınlar Günü’nde konut almak isteyen kadınlara mevcut kampanyasına ek olarak yüzde 8 indirim imkanı sunuyor. 

Çukurova Balkon’da Mart ayına özel kampanya!

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul'ün, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da hayata geçirdiği projesi Çukurova Balkon’da Mart ayına özel olarak yeni bir kampanya başlattı. 

Çukurova Gayrimenkul yeni projeler Haberi

Çukurova Gayrimenkul yeni projeler

Gayrimenkul sektöründe 1993 yılından bu yana Adana, Mersin ve İstanbul’da binlerce prestijli konuta imza atan SON Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul 25. yılını kutluyor. 

2018 yılında 3 yeni projeye imza atmaya hazırlanan Çukurova Gayrimenkul, 25. yaşına gireceği 2018 yılında 3 yeni projeye start vermeye hazırlanıyor.

İstanbul’daki rotalarına Kartal’ın yanı sıra Beylerbeyi ve Çengelköy’ü de eklediklerini ifade eden Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, yeni projelerle ilgili bilgiler verdi. 

Kartal’a dördüncü proje geliyor

Yeni yılda da şehircilik anlayışına sahip kaliteli, güvenli ve prestijli konut projeleri geliştirmeye devam edeceklerini ifade eden Tamer Son, Kartal'daki projelerine 2018 yılında bir yenisini daha ekleyerek dördüncü projelerine başlamayı planladıklarını dile getirdi.

Kartal’ın önümüzdeki birkaç yıl içinde çok daha hızlı bir şekilde gelişip değerleneceğine dikkat çeken Son, ‘’Kartal; konumu, hızlı gelişimi...