21 / 05 / 2024

Çukurova nar bahçesi

Çukurova nar bahçesi

Çukurova'da havaalanı yapılması planlanan ve iki kez temel atma töreni yapılan arazinin, nar bahçesi olduğu iddia edildi.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a iki yeni millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Ceylanpınar'da iki yeni millet bahçesi inşa edecek. Projelerin ihalesi 28 Mart tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar Millet Bahçesi ihalesini 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar'da millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Murat Kurum'dan Konya'ya yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Konyamızda 10 millet bahçesi projesi bulunuyor. Karapınar'da da 75 bin 250 metrekarelik millet bahçesinin inşasına, Gazi Osman Paşa Mahallemizde başlıyoruz." dedi.

TOKİ Konya Karapınar Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Konya İli Karapınar İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat  14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ 9 millet bahçesi ihalesi yapacak!

TOKİ, önümüzdeki ay Ankara-Kahramankazan, Tekirdağ, Giresun-Bulancak, Konya- Meram,  Konya-Sarayönü, Konya-Karapınar olmak üzere 6, Mayıs ayında ise Ankara Kızılcahamam, Düzce, Kırıkkale olmak üzere üç millet bahçesi ihalesi gerçekleştirecek...

Çukurova'da 'havalimanı olacak' denen arazi nar bahçesi mi oldu?

Çukurova'da havaalanı yapılması planlanan ve iki kez temel atma töreni yapılan arazinin, nar bahçesi olduğu iddia edildi.

Van Gürpark Millet Bahçesi açıldı!

Van Gürpınar'da hayata geçirilen "Gürpark Millet Bahçesi" gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Kütahya Dumlupınar Stadı Millet Bahçesi'ne dönüştürülecek!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Stadı'nın Millet Bahçesi'ne dönüştürüleceğini açıkladı. 75 bin metrekarelik alan için çalışmalar başlatıldı.

Gebze Askeri Kışlası Millet Bahçesi oluyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Askeri Kışlası'nın Millet Bahçesi olacağını söyledi.

Millet Bahçesi yanına dev fuar alanı yapılmalı!

Atatürk Havalimanı’nın kapatılması ile bölgede çoğunlukla uçak yolcularına hizmet veren 62 otelin geleceği düşünülüyor.  Atıl kalma endişesi yaşayan oteller Millet Bahçesi’nin yanı sıra bölgeye dev bir entegre fuar alanı yapılmasını önerdiler.

Zeytinburnu Millet Bahçesi işte böyle olacak!

Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi’ndeki Askeri lojmanların yerine yapılacak Millet Bahçesi'nin detayları belli oldu. Dev proje işte böyle olacak...

Menderes Türel'den Millet Bahçesi müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyalılara millet bahçesi müjdesi verdi.

Çukurova nar bahçesi Haberi

Çukurova nar bahçesi

Adana Çukurova'da havaalanı inşa edilmesi planlanan ve iki kez temel atma töreni yapılan arazinin, nar bahçesi olduğu iddia edildi.

Sözcü'den Erdoğan Süzer'in haberine göre, Adana-Mersin-Osmaniye'ye hizmet vermek için planlanan Çukurova Havaalanı, 2011 yılında ihaleye çıkarıldı. 357 milyon lirayla ihaleyi kazanan konsorsiyum 2013 yılında temeli attı.

Şirketlerden biri batınca inşaat da durdu. 2016 yılında yeniden ihale yapıldı. 2017 yılında bir kez daha temel atıldı. Ancak bu kez de kaynak sıkıntısı da başladı. İnşaat tamamlanamadı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) de kaynak bulmak için ilginç bir yol daha denedi. Havaalanı arazisinin 150 dönümlük bölümünde yetiştirilen narı, geçtiğimiz ay ihaleyle satışa çıkardı. Fakat kimse almadı.

Bir ihale daha yapıldı ve yine kimse...